ИКЕА ПОСРЕЩА ПРОЛЕТТА С НОВА КОЛЕКЦИЯ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ikea

За първи път от отварянето на магазин ИКЕА в България шведският бранд представя своята нова колекция от елегантни и практични мебели и аксесоари по случай дълго чаканата пролет. С новите продукти, предназначени за двора, вилата, градината и балкона, ИКЕА осигурява всички предпоставки за повече уют и щастливи мигове под открито небе.

В пролетно-лятната колекция от мебели и аксесоари на ИКЕА има изгодни предложения от всички ценови категории. С дизайна и функционалността на продуктите и аксесоарите ИКЕА се стреми да направи откритите пространства за всички потребители също толкова красиви и уютни, както и пространството вкъщи.

Дизайнът и цветовете на масите и столовете се заиграват с живите форми и нюанси на пролетта, и с лекота довяват полъха на доброто настроение. Моделите посрещат предпочитанията на всеки вкус, като функционалността им дава добри решения както за тесни тераси, така и за големи градини.

Топ предложенията в настоящата пролетно-лятна колекция на ИКЕА са комбинираните – градинска маса и два стола от метал и акация TARNÖ на цена от 97 лв. и градинският комплект TULLERÖ, включващ маса, два стола и пейка от масив акация на цена от 199 лв. Сред останалите привлекателни предложения от колекцията се открояват плетеното кресло HÖGSTEN, мултифункционалната пейка за градина ÄPPLARÖ с функция съхранение, както и чадърът RAMSO, който се захваща за парапета на балкона и може да се накланя според слънцето. Уникалният за пазара хамак DYNING следва формата на тялото и е толкова компактен, че може да се ползва дори на терасата. А със сандъчетата за цветя, които се захващат директно на парапета, можете да си направите истинска пролетна градина на балкона.

В колекцията намират място още летни чадъри, декоративни възглавници и тенти, като особен интерес предизвикват лампите SOLVINDEN, които се захранват със слънчева светлина и вятър.

Новата пролетна колекция вече се продава в ИКЕА София, в залата за самообслужване на магазина.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,038 преглеждания

Comments are closed.