2016 – най-успешна за Козирога

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Главозамайващ романс и водовъртеж от ярки емоции – това е най-малкото, на което може да разчита Козирога.

Не е изключено, обаче, тъкмо поради нахлулите в неговия живот ярки чувства, той да започне да отделя по-малко време на работата си и да зареже  останалите си ангажименти.

Хората от този астрален знак ще преосмислят много приоритети в своя живот, ще го погледнат под нов, различен ъгъл.  И всичко това ще помогне на Козирога да превключи от делова към лирична настройка.

Ако преди разходките на лунна светлина са му се стрували абсолютна глупост, през 2016-а с удоволствие ще се отдава на вечери на свещи и прочие романтика и с ръка на сърцето ще признае, че е бъркал.

Годината ще му помогне да осъзнае, че в любовта, за разлика от работата, не бива да се стремиш непременно към някакъв резултат.  И в този неподдаващ се на логика възхитителен процес, важното са чувствата.

Удивително, но през 2016 г. работата ще заема в живота на Козирога доста по-малко място, отколкото преди.  Това далеч не означава, че той ще се откаже от гоненето на поставените задачи. Простоще има още немалко други интереси.

Нови хора, нови хобита, нови чувства и стремеж към нови места са способни да отвличат вниманието му от решаването на делови въпроси и финансови проблеми.

Думата „Трябва” за него няма да е решаващ аргумент. В Годината на Червената маймуна на първо място изскача въпросът „Аз какво искам?!” Отговаряйки на него, Козирогът  е способен да си вземе внезапен отпуск, да се заседява по купони, да тръгне на курсове за нещо ново или да набляга на фитнеса.

Звездите на хороскопа твърдят, че подобно натоварване ще му дойде добре, защото ще разшири неговия кръгозор и ще изостри усещанията му.

Покрай това и задачите в службата ще отхвърля непринудено и с лекота. Не е изключено в края на 2016-а Козирогът с изненада да установи, че отделяйки немалко време за нямащи никакво отношение съм пряката му работа приятни занимания, той все пак е успял да свърши дори повече от обичайното.

2016 г. ще бъде много благоприятна за тази зодия във всички сфери на живота, вкл. и за здравето.

Звездите му обещават големи запаси от енергия,  жизненост и положителна енергия, така че козирогът да почувства, че поговорката „Здрав дух, в здраво тяло” сякаш е измислена за него.

Плуване, багане, танци, тренажори… С каквото и да се захване Козирогът за укрепване на организма си, ще получи отлични резултати, които ще надхвърлят очакванията му.

Главното за него е да преодолее първоначалната инерция и мързела си, след това с правилно хранене и фитнес, ще придобие полезни навици.

източник: epicenter.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

11,510 преглеждания

Comments are closed.