Йога-маратонът „Йогатон” ще се проведе в София и Силистра

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

yogaton

Фондация Изкуството да живееш ви кани да се присъедините към глобалното благотворително събитие ЙОГАТОН 2014, в Южния парк на София и Дунавската градина на Силистра! Освен, че ще стане част от световното благотворително събитие, България ще покаже, че има воля и сърце, да помага на хората в нужда.

ЙОГАТОН е своеобразен йога-маратон, който се организира от фондация Изкуството да живееш трета поредна година и за първи път ще се проведе и в България през 2014. Освен у нас ЙОГАТОН ще се проведе и в Канада, САЩ, Норвегия, Австралия, Германия и Швеция!

В София дата на ЙОГАТОН е 16.08.2014 г. , а мястото – Южен парк. В Силистра събитието ще бъде в Дунавската градина. ЙОГАТОН е комбинация от йога и маратон, защото правенето на 108 „Поздрава към слънцето“ – 12 йога позиции, предизвиква уменията и издръжливостта на участниците.  В рамките на инициативата участниците – практикуващи йога и начинаещи ентусиасти, ще тонизират тялото си и ще наберат дарения за възстановяване на щетите от наводненията в България.

Кога?: 16 август, 2014 г. от 17 до 19 ч.

Къде?: гр. София (Южен парк) и гр. Силистра (Дунавската градина)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,526 преглеждания

Comments are closed.