Защо е важно всяка жена да се възхищава на мъжа си

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

happy-family-having-fun_f_improf_

Ако искате мъжът ви да продължава да ви обича и след дълги години брак е нужно да му показвате колко много го цените и му се възхищавате. Всеки мъж се нуждае от фен клуб, чийто президент да е неговата жена.

Възхищение от външния вид

Какво беше последното нещо, което партньорът ви чу, преди да излезе на работа тази сутрин?

  • “Боли ме гърбът!” – каза една приятелка.

Никога не оставяйте мъжа ви да излезе от дома, без да го прегърнете и да му подшушнете колко много му се възхищавате. Той няма да забрави това през целия ден. Вие сте задоволили нуждата му и не го оставяте отворен за малките трикове на жена, която ще се перчи, мислейки си, че вашият любим е следващото ѝ завоевание. Чрез комплиментите сутрин вие заздравявате връзката си.

Възхищение от неговите способности и таланти

Възхищавайте се на историите и случките, които са свързани с неговата работа. Ако искате да споделя с вас своите начинания, научете се как да го насърчавате и мотивирате. Всеки мъж има нужда от похвала, независимо дали е механик, вещ в компютрите, супер математик, почитател на книгите. Жената е добре да го оцени, като по този начин му задоволи нуждите.

Възхищение от чертите на характера

Ако вашият мъж е отговорен, честен, точен, морален, почтен, изразете го!

Посветен ли е на работата си?

Куражлия ли е по време на трудности?

Носи ли заплатата вкъщи?

Приготвя ли храна?

Боядисва ли къщата?

Гледа ли децата?

Спомня ли си годишнините ви, рождения ви ден, без да му напомняте?

Запомнете, мъжът се е влюбил в жена, която го е карала да се чувства по-силен, по-способен, по-секси, по-интелигентен, отколкото се е чувствал някога. Когато той не се чувства по този начин докато е с жена си, започва да обръща внимание на други жени. Тук се крие причината за всички изневери. Вероятно не е влюбен в другата, просто жадува за чувството, което получава, докато е с нея.

Повечето афери не започват по сексуални причини, а по емоционални. Възхищавайки се на вашия партньор, вие подхранвате неговата самоувереност, че може да се справи с всяка ситуация, че е силен, можещ, успешен, велик, вашият герой!

Автор: Екатерина Велева

Този материал е любезно предоставен от www.HighViewArt.com – сайт за визуална култура

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

9,074 преглеждания

Comments are closed.