Защо две момиченца си направиха селфи в банята и какво се случи след това

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Да си направиш снимка с приятелка пред огледалото в банята в днешно време е напълно нормално и в този акт едва ли някой ще намери нещо необичайно или героично.

Но този случай е съвсем друг, защото…

8a3431d51df3d5386fe0d0a75d5d9bb2-800x382

Защото това, което прави едното от тях шокира интернет потребителите, не само защото е едва на 9 години, но и доказва, че това дете е надраснало възрастта си. Кемрин разбира, че приятелката й Дилейн е диагностицирана с тежката диагноза невробластом, а химиотерапията я лишава от прекрасната й коса. И макар първоначално Дилейн да се чувства добре след терапията, скоро болестта се връща отново.

След втората серия химиотерапия Дилейн отново остава без коса, а Камрин е отчаяна и търси начин да подкрепи приятелката си. Решението идва спонтанно. Приятелката на Дилейн решава да обръсне русата си коса в знак на съпричастност.

„Чувствах, че правя правилното нещо“, казва Камрин и не съжалява за решението си.

„Това ме накара да се почувствам много специална и ми помогна да повярвам, че не съм сама“, споделя болното момиченце.

080e29d90c00629395e60db2e4370907

Какво обаче е разочарованието на Камрин, когато отива на училище с обръсната глава!?

Учителите й я връщат в къщи, като й казват, че ще я приемат в клас, когато косата й порасне отново.

Когато разбира какво се е случило, майката на болното момиченце не може да повярва. Разказва на всичките си приятели и публикува историята на двете деца в социалните мрежи, където само за броени часове я прочитат хиляди хора от цял свят. Те искрено се възмущават на решението, взето от училищните власти и скоро училищният съвет се извинява на Камрин и я връща в клас.

d340bfa139e959c2fb33bd1ac882af18

Камрин и Дилейн днес се радват на детството и искреното си приятелство, и са вдъхновение за много свои връстници, но и за техните родители, учители и близки.

Източник: www.hefty.co

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6 300 преглеждания

Comments are closed.