Защо децата прохождат с лекота точно с тези бебешки буйки?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 Buika_600_871

Моментът на прохождането е един от най-важните в порастването на вашето малко бебче, но с него идва и необходимостта да купите първите „истински“ обувки. С тях то трябва да се чувства удобно и да ходи леко. Те трябва да се обуват лесно и да са специално създадени да следват формата на бебешкото краче.

Всяко бебе започва своите крачки по различно време, когато то само се почувства сигурно. Неусетно пълзенето и изправянето преминават в първите смели стъпки с мама или тате. Децата са неудържими в този процес. Ако до този момент е най-добре крачетата да са боси, сега се налага да ги обуем, подхождайки деликатно и внимателно в избора на обувки за прохождане.

Как да обуем малките крачета, за да се чувстват свободни да изследват света?

От 20 години дизайнерите и технолозите на Колев и Колев се грижат за подкрепата на малките крачета като използват най-меките материали, гъвкави ходила и непрекъснато адаптират дизайна на един изключителен продукт – бебешката буйка за прохождане КК. Тя е най-добрият помощник на вашите малки съкровища в техните първи крачки. Буйките с цип са идеалният вариант за нежните крачета в периода от прохождане към стабилно уверено ходене.

В буйките КК е вложен техният опит, както и препоръките на детски ортопеди и поколения майки, като особено е наблегнато на следните детайли:

  • да са изработени от максимално леки материали, за да не тежат на несвикналите с обувки крачета;
  • да са с възможно най-гъвкава подметка, която осигурява свобода и лекота и същевременно да е изработена от материал, намаляващ приплъзването при стъпване;
  • да имат фини стелки и хастар, за да обгръщат нежно стъпалата, без да ги убиват или протриват;
  • да могат да се обуват лесно върху пухкавите бебешки крачета, като „на игра“ с цялостното отваряне на ципа през ходилото;
  • да са с широка предна част, за да позволяват свободно движение на пръстчетата и да не ги притискат;
  • да са с мека яка, за да пазят нежните глезени при ходене.

Всеки един от тези детайли е важен, защото именно съчетаването им доближава първото ходене с обуто краче до босото ходене. Бебешките буйки са чудесни за избягване на стреса от първите обувки и са много подходящи за етапа на прохождане. Те са една от стъпките за правилното развитие на детския крак в този важен момент на израстване.

Поколения български деца прохождат с бебешки буйки на Колев и Колев. Майки и баби ги поръчват, пренасят и подаряват по всички краища на света.

Буйките подхождат на всякакви дрехи и поводи

Екипът на Колев и Колев непрекъснато разработва нови модели и вариации на любимите класически бебешки буйки с цип – светли и шарени буйки за пролетта, отворени буйки тип сандали за лятото, топли буйки за зимата.

Буйките КК са обувки за прохождане, но и забавна играчка – питайте всяка майка, чието дете ги е носило.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,076 преглеждания

Comments are closed.