„Засади своето дърво на живота“, подкрепи дете

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
let's do it

В своята най-нова инициатива „Засади своето дърво на живота“ фондация „И аз мога / I Can Too“ обединява усилия със социално-ангажирани бизнеси, учебни заведения, съмишленици и доброволци в името на двойна кауза – залесяване на терени в 10 софийски парка и набиране на подкрепа за деца със специални нужди и техните родители.

На 13 октомври всички желаещи – малки и големи, фирми и индивидуални участници, ще се съберат, за да засадят общо 207 фиданки, като всеки участник ще дари стойността на своето дръвче в помощ на програма „Мобилен терапевт“ за подпомагане на „Център за Надежда“ за деца с множествени увреждания в София.

За да осъществи залесителната акция по най-страхотния начин, „И аз мога“ ще има нужда от активни помощници на терен – доброволци организатори и инструктори с опит в залесяването, които да ориентират, показват и помагат на участниците на всяка от локациите.

Кога и къде?
На 13 октомври, събота, от 09:00 ч. до 17:00 ч. на всеки от терените: парк „Заимов“, Борисова градина парк „Студентски“, парк „Илинден“, парк „Надежда“, Княжеска градина, парк „Възраждане“, градина „Майчин дом“, Южен Парк.

Търсят се доброволци с опит в засаждането на дръвчета, които умеят да се справят и в стресови ситуации, включващи големи групи хора, които трябва да бъдат ориентирани.

www.timeheroes.org

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,556 преглеждания

Comments are closed.