Всеки може да бъде принцеса на Хелоуин

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

elsa-frozenДопускате ли как би пожелало да се маскира едно три годишно момченце за Хелоуин? Е, със сигурност не бихте предположили, че ще иска да е Елза от Frozen, но животът е пълен с изненади!

Ето такава една изненада поднесъл малкият Кейдън на баща си, когато споделил като кой иска да се маскира на Хелоуин в края на месеца. Изненада си направил и баща му, който с охота възприел желанието на сина си.

“Хелоуин е за децата, нормално е да искат да се маскират като някой свой любим герой.“ – споделя бащата Пол Хенсън във Фейсбук.

28-годишният баща от Вирджиния споделя още как докато търсели костюма за малкото момченце го е снимал как пробва един и споделил тази снимка в социалната мрежа с коментара – “Аз не мисля, че правя нещо необичайно“. А на следващата сутрин открива, че снимката е споделена няколко хиляди пъти и още по-интересното, че повечето коментари са положителни.

Младият татко споделя, че той е имал подкрепата на родителите си, за да израсне самостоятелен и да бъде себе си, и това е основното, което той сега като родител иска за своя син. Убеден е, че децата трябва да усещат родителската подкрепа, дори за най-щурите си идеи и няма нищо по-хубаво от това да им помагат да постигат целите и мечтите си.

Неговият съвет към родителите  е: “Помогнете на децата си, обичайте ги, и те ще гледат на вас като на техни герои.”

 

Снимки: www.buzzfeed.com

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,636 преглеждания

Comments are closed.