Окриляващ поход срещу рака на гърдата – 25 април 2015

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pokana_za_Okriliavasht_pohod_25april

На 25 април на площад „Княз Александър I Батенберг“ в 11 ч. AVON организира Окриляващ поход срещу рака на гърдата под мотото „От любов към живота”. На събитието са поканени да присъстват Койна Русева, Поли Генова, Драго Симеонов и други български звезди. Заедно с тях, участниците ще проведат своя поход от площад „Княз Александър І Батенберг“ до Паметника на Съветската армия, където събитието ще продължи с концерт. В него ще участват любими БГ изпълнители, сред който Орлин Павлов, Поли Генова, Били Хлапето, ДесиСлава и много други. Те също подкрепят благотворителната кауза на AVON и фондация „Една от 8“.

Това е най-мащабната кампания срещу рака на гърдата в България. Поход, който има за цел да вдъхне надежда на хиляди жени с рак на гърдата, да ги накара да почувстват, че не са сами, че има други хора, които ги подкрепят психологически и емоционално.

Организаторите очакват в похода да се включат над 5000 души, за да подкрепят каузата.

Всеки участник в похода може да си закупи с благотворителна цел и да се облече с тениска, носеща логото на кампанията. Тениските се поръчват директно от представителите на AVON и са на цена 19.90лв. С всеки закупен благотворителен продукт участниците в похода ще подкрепят  програмата на AVON и фондация „Една от 8“ – „Бъди до мен“, която осигурява на болните жени психологически и юридически консултации, организира групи за взаимопомощ и осъществява практическа подкрепа след операция и по време на лечение.

Организаторите са убедени, че добрината се връща многократно, а и да помагаш е окриляващо!

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,667 преглеждания

Comments are closed.