Вълнуващи анимации за най-малките през август

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

„Реактивните момичета“ – Сезон 3

От 12 август – всеки делник от 14.05 ч.

The-Powerpuff-Girls

В тази нова продукция на класическата поредица на Cartoon Network, Реактивните момичета се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеи, които искат да превземат града. Сестрите Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят еднакво добре с домашните си и със супергеройските си дейности, свързани с непрестанните набези на различни злодеи и чудовища.

В един от епизодите Бълбук и Белушка сключват любопитна сделка, без да осъзнават възможните последствия от нея. Гледай лудориите, в които ще се забъркат и виж какво ще стане накрая!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Островът на летния лагер ” – Сезон 1

От 5 август – всеки делник от 13.40 ч.

Summer-Camp-Island

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер. Там лагерните съветници са популярни момичета вещици, конете стават еднорози, а чудовища живеят под леглото. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Остров на летния лагер, всичко е възможно.

В един от новите епизоди, лагеруващите започват да разказват призрачни истории около огъня, въпреки силните страхове на Оскар. Историите предизвикват появяването на истински призраци в лагера. Това кара Оскар да се тревожи още повече – вече за всичките различни видове призраци. След като разбира, че трябва да се изправи срещу страховете си, той се опитва да измисли нов, добър призрак, който да победи останалите.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

ОК, Кей О! Да бъдем герои“ – Сезон 2

От 19 август  – всеки делник от 15.20 ч.

Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои.

Специалният 92-ри епизод, на име „Тъмната Плаза“, ще бъде излъчен на 23 август.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Bakugan: Battle Planet

От 18 август – всеки ден от 21.40 ч.

Наслади се на случилото се досега в Bakugan: Battle Planet и се приготви за съвсем нови епизоди!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■ 

The Zoo – Сезон 1

От 19 август – всеки делник от 20.50 ч.

The-Zoo

Отиди на пътешествие до зоопарка, където група симпатични горили разкриват вълшебния свят на говорещите животни! От костенурки до миниатюрни, луди маймуни – в зоопарка можеш да намериш всичко. В тази забавна, псевдо-документална поредица, имаш шанса да проследиш ежедневния живот на обитателите на зоопарка Пейнтън. В допълнение към историята за живота в парка, разказвачът научава дори самите животни на някои много интересни уроци.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■ 

Taffy – Сезон 1

Всеки ден от 09.45 ч.

Taffy

В поредицата стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy – това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore – Bentley…

Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си. В резултат на бъркотията, бедният Bentley винаги излиза виновен. Както Taffy, така и Bentley, живеят луксозен живот в голямо имение, пътуват по света и се срещат с важни хора – включително президента на Съединените щати. Но без значение къде отиват и кого срещат, няма да спрат безкрайната си битка.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,849 преглеждания

Comments are closed.