Светът е прекрасен, защото…

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
svetatprekrasen_cover

Новата книжка за оцветяване на Клевър Бук “Светът е прекрасен, защото…” е очарователен съвместен проект между 28 деца от цяла България и художничката Петя Константинова. Книжката за оцветяване е интересна, забавна и вдъхновяваща именно защото, когато възрастните помолят децата да довършат някое изречение и след това да го нарисуват се получават най-невероятните и вълнуващи отговори. Точно това  направиха и от Клевър Бук.

Те вдъхновиха деца от цяла България да довършат изречението „Светът е прекрасен, защото…“ , да го нарисуват и да им го изпратят. Очаквано, рисунките, които пристигат са не само красиви, те да и смешни,  и мили и изпълнени с много чувство и отразяващи таланта на десетки деца от цялата страна.

В книжката са включени 31 картинки, а  художничката Петя Константинова довършва поставените от децата теми.

Резултатът е наистина вълшебен и в това може да се убедите сами, защото книжката, която е еднакво подходяща както за деца, така и за родители, които обожават да оцветяват е вече на пазара.

“Светът е прекрасен, защото…” е съвместен проект между издателство Клевър Бук, художничката Петя Константинова и децата: Албена, Александър, Алексия, Анита, Анна, Анна Мария, Анхела, Ася, Богдана, Ваян, Вероника, Габриела от Самоков, Габриела от Благоевград, Даниел, Димитър, Димяна, Ива, Ивана, Йоана, Калина, Мария от Хисаря, Мария от София, Мартин, Милен, Мириян, Никол, Ния.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,120 преглеждания

Comments are closed.