• No categories

Сурова плодово-кокосова торта с брауни блат

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Raw-fruit-+-coconut-ice-cream-cake-with-brownie-crustПродукти:
За сладоледа:

400 ml сурово кокосово мляко
1/4 чаша тръстикова захар
1 банан

За брауни блата:

1/3 чаша орехи
1/3 чаша овесени ядки
2/3 чаша фурми
2 суп. лъж. какао на прах

плодове – свежи или замразени, около 2 чаши

Начин на приготвяне:

Намерете купа, която обвийте с фолио. Ако нямате подходяща, просто използвайте нормална форма за торта. Подредете по краищата на купата или формата избраните плодове.

Сладоледът:
Блендирайте всички съставки, докато се получи еднородна смес. Запълнете купата върху плодовете и замразете за около 3-4 часа.

За брауни блата:
Пулсирайте орехите, овесените ядки и какаото в кухненския робот, докато се получи брашно. Добавете фурмите и продължете да пулсирате, докато се смесят добре. Добавете сместа върху замразения сладолед. Оставете в хладилника за около час. След това внимателно обърнете тортата върху поднос и махнете фолиото – воала! Декорирайте по ваше желание и сервирайте. Оставете леко да се отпусне на стайна температура, преди ядене 🙂

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,026 преглеждания

Comments are closed.