Шници и г-н Ламантин – любопитна история за подводния свят

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shnici

Децата обожават истории за приказния свят на русалките. Но и на всички други водни обитатели! Точно такава е книгата за деца на Симеон Танчев – “Шници и г-н Ламантин”, прекрасно илюстрирана от Милена Салиери и Мартин Коларов.

Двамата приятели ще отведат децата, а и техните родители, в чудния свят на океаните и моретата, на езерата и реките, за да научат заедно много интересни истории за водните обитатели, но наред със забавните моменти, децата ще научат и за проблемите, които застрашават подводния свят. Авторът на тази забавна детска книга се надява чрез нея да събуди интересът и отговорното отношение на децата към опазването на Земята и всичко, с което тя ни дарява.

Тази детска книжка е  вълшебно съчетание от интригуващ текст и красиви илюстрации, тя ще завладее детското въображение и ум и със сигурност ще подтикне всяко дете да посяга по-често към вълшебния свят на книгите.

На последните страници в книгата е отпечатан специален речник на думи и изрази, използвани в текста, така че децата да придобият по-пълна представа за тях, както и да натрупат допълнителни знания за прочетеното.

Книжката  е написана със специален шрифт, който улеснява четенето при деца с лека до средна степен на дислексия.

Откъс от книгата на Симеон Танчев “Шници и г-н Ламантин” можете да прочетете ТУК.

Можете да я поръчате за вашето дете от ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,187 преглеждания

Comments are closed.