Салата с риба тон и пресен спанак
Необходими продукти:
– 1 консерва риба тон в собствен сос
– 1/3 ч.ч. сушени червени боровинки
– ½ сладка ябълка
– 2 с.л. майонеза
– 4 ч.ч. пресен спанак
– 1 стрък зелен лук
– сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Изцедете добре соса на рибата и нарежете ябълката на кубчета и лука на ситно.
2. Смесете всички продукти без спанака и подправете на вкус със сол и пипер. Оставете за 1 час в хладилника.
3. В подходяща чиния сложете накъсания спанак и отгоре изсипете готовата смес.
Още рецепти:
Предястие от гъби под запечено яйце
4,487 преглеждания