RENORA със специално предложение: Спечелете ваучер за уникален крем, който е изцяло съобразен с нуждите на вашата кожа!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

FullSizeRender4

Вярвате ли, че съществува крем само за вашата кожа? Сега можете да спечелите ваучер, с който от RENORA ще го приготвят с грижа единствено и само за вас! Представете си само – продукт, създаден по ваша мярка! Като идеалната обувка или дреха, която приляга като втора кожа.

Кожата е най-големия орган в човешкото тяло. Ето защо грижата за нея е от изключителна важност. Кожата на всеки човек има характерни особености, които определят към коя от основните типове принадлежи – чувствителна, суха, мазна, комбинирана или нормална.

RENORA е първата по рода си козметика у нас, която предоставя изключителния лукс всеки да създаде продукт само и единствено за себе си! Това е козметика от ново поколение, която отговаря на индивидуалните нужди и е в състояние да реши специфичните проблеми на конкретния клиент.

Тази козметика е без парабени, изкуствени оцветители и парфюми. Кремовете на RENORA не се тестват върху животни и са без генетично модифицирани организми. Активните съставки на козметика RENORA са с високо качество и ефективност, а основната съставка – водата, която се използва за направата на всеки отделен продукт е добита на принципа на обратната осмоза, без химикали. В козметика RENORA се използват само натурални масла от екологично чисти растения с несравними антиоксидантни свойства.

През февруари можете да спечелите ваучер, с който да поръчате своя персонален продукт, създаден само и единствено за вас. Достатъчно е да отговорите вярно на въпроса:

По какъв начин се пречиства водата, която се използва в козметика RENORA?

а) с химически средства

б) обратна осмоза

в) дестилация

Очакваме вашите отговори като лично съобщение в страницата на Първите седем във Фейсбук или на имейл office@purvite7.bg от  15 до 21 февруари включително.

Името на печелившия ще бъде обявено на 22 февруари 2017 г. в сайта и на  страницата на Първите седем във Фейсбук.

Желаем ви добро настроение и успех!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,928 преглеждания

Comments are closed.