Раз-два-три “парашутка” разгъни и блажено полегни

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5 (1)

Почитателите на къмпинга и на природата със сигурност вече са се досетили за какво става дума, за всички останали, поясняваме: Парашутката е на пръв поглед малко странно съоръжение, което хората пълнят с въздух по най-причудливи методи. Крайният резултат, обаче, винаги е отличен и завършва с блажено изтягане върху меко въздушно ложе, за което често притежателите му събират завистливите погледи на околните.

Парашутката по своята природа прилича много на добре познатия, и също много любим на малки и големи, Барбарон, само че, вместо мекия пълнеж, е пълна с… въздух.

Да, точно така – въздух!

При това, тя сама се пълни с въздух, без нужда от електрическа помпа или други допълнителни джаджи. Достатъчни са няколко прости движения, с които „загребвате“ въздух и Парашутката е готова да ви приюти в гальовната си прегръдка.

1

Парашутка е супер лека, защото е изработена от фин и много здрав парашутен плат с UV защита, освен това е и изключително компактна, така че можете да я вземете навсякъде с вас, не заема излишно място в раницата или куфара и ще ви е вярна компания в планината, на плажа или на вилата. Нещо повече – тя може да се ползва и във водата. Така че, докато вашите приятели “шъткат” нервно край брега, за да не им прогони някой рибата, вие спокойно можете да се наслаждавате на слънцето и водата, далече от тях.

Осемте различни модела на Парашутка имат всякакви екстри, за които дори не подозирате, а разнообразието от цветове ще ви постави пред сериозно затруднение кой точно да изберете.

3

Парашутките са обезпечени с една година пълна гаранция, и забележете, извън гаранционен сервиз, така че каквото и да й се случи, има на кой да разчитате, тя бързо де се върне в изрядно състояние при вас.

Парашутка е мечтан аксесоар не само за свободното време, както от най-малките деца, така и от техните по-големи братя и сестри.  Тя рядко остава свободна, защото, ако децата не са около нея, родителите им незабавно се възползват от това.

Идват празници, идва лято, с тях и много дни ваканция, и ако искате да зарадвате някого истински с различен и неустоим подарък, можете да го направите с Парашутка. Всеки подарък може да бъде персонализиран.

Е, как мислите, не е ли време да се запарашутим?

Ние пробвахме още по Великден.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,041 преглеждания

Comments are closed.