РАК 21 юни – 22 юли

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

rak

Детето Рак

Предстоящите дни могат да се окажат малко по-тежки от обикновено за детето Рак. Затова не пестете прегръдки и окуражителни думи. Децата Раци е възможно да поискат да се скрият в черупката си и по този начин да избегнат необходимостта да се ровят в чувствата си. Това обаче е само привидно. Тази вглъбеност може да се преодолее ако детето Рак приеме да говори с доверен приятел на семейството или друг познат, на когото има доверие. Каквото и да правите пазете чувствата на Рака, защото те са изключително чувствителни и лесно могат да избухнат или да се затворят, а от там да произтече „трудно поведение“, с което вече няма да можете да се справите сами. Не забравяйте, че Раците са склонни да изразяват чувствата си твърде пестеливо и не рядко да ги „приемат навътре“. Намерете начин да помогнете на раците да се справят с това като им покажете, че хармонията може да бъде постигната на първо място у дома.

Малките Раци с удоволствие биха се занимавали с йога или медитация.Сънят е особено важен за Раците. Важно е те да си лягат навреме вечер, за да са достатъчно продуктивни през деня.

Бебето Рак също се нуждае от много почивка и краткотрайни дрямки. Обичат да танцуват и да тичат в парка, да бутат количката си и изобщо да са физически ангажирани, когато не спят.

Майката Рак

Майките от този зодиакален знак също както децата се нуждаят от почивка и релакс. Заниманията с йога, медитация и танци ги връщат в желаното равновесие и ги правят продуктивни и успешни.  Тези занимания да идеални за тях с успокояващото си действие. С тяхна помощ майката Рак би могла да възстанови душевното си равновесие и физическа кондиция.

Бъдещите майки от зодията могат да започнат седмицата с малко плуване – на открито или в басейн. Това ще е своеобразен ритуал за преминаване към нов етап в живот, загърбвайки успешно предишния.  Правилното редуване на почивка и активна работа ще ви донесе желания успех, затова не се преуморявайте.  Обогатете менюто си с фрешове и салати, за да си набавяте нужните витамини в естествен вид. Плувайте, винаги когато имате възможност да го правите, водната аеробика също е добър вариант за раздвижване на ставите, които започват да страдат от допълнителната тежест на бременността.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

1,246 преглеждания

Comments are closed.