Приказни моменти за цялото семейство

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

rp_lay_bed_family.jpg

В отношението си към грижата за кожата NIVEA Crème продължава да бъде марка №1 както за децата, така и за техните родители.

NIVEA Crème е обогатен със съставката Eucerit®,  която осигурява на кожата необходимата защитна грижа, за да бъде мека и добре подхранена. Извлечен от естествена вълна, емулгаторът Eucerit® прави структурата на NIVEA Crème близка до тази на кожата и по този начин се постига максимално овлажняване, което поддържа естествените функции на кожата. Чистата и универсалната формула на NIVEA Crème го прави подходящ за ежедневна употреба от цялото семейство, дори за деликатната детска кожа, която има специфични нужди, различни от тази на възрастните.

Световно известната марка за пореден път ще зарадва всичките си потребители с лимитираната серия и вече познатите приказни герои – Тео, Мая, Зайо и Феята. Към любимия крем в познатата синя кутийка, през следващите месеци в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Тео и Зайо си правят състезание“, „Мая и феята отиват на плаж“, „Тео и Зайо строят къща“ и „Мая и феята подреждат стаята“. Красивите илюстрации и увлекателни истории в приказките от лимитираната серия на NIVEA Crème са посветени на нуждата от това  да усещаме грижата и сигурността, които семейството дава на всеки. А четенето на приказка за лека нощ е точно това вълшебство, което събужда тези чувства, дава уют и спокойствие, заздравява връзката между родителите и децата и оставя завинаги в съзнанието им незаличими и позитивни спомени. Завладяващите илюстрации в книжките са дело на илюстраторката Жуел Турлюне, а историите са заслуга на писателя Удо Вайгелт.

За втора поредна година NIVEA Crème предоставя на своите потребители възможността да подпомогнат развитието на SOS Детски селища България като дари на организацията по 30 стотинки за всеки закупен продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“. През 2015 година инициативата на NIVEA освен много усмивки и положителни емоции, събра дарения в размер на 36 519 лв. за приемните семейства в SOS Детски селища България.

По повод старта на кампанията тази година приказки прочетоха възпитаникът на SOS Детски селища – Пламен Траянов и посланиците на инициативата Мона Недева и Гери Турийска. Сред активните посланици на инициативата за написване на кратка позитивна приказка за децата от SOS Детски селища се записаха Рафи, Дивна, Деси Добрева, Играта, Башар Рахал, Силвия Лулчева, Василена Винченцо, Rudi Duli Muden MC & KukuSfeff, както и много известни журналисти и блогъри. Те имаха възможността да напишат своята кратка приказка, посветена на грижата, обичта и семейството и да я публикуват във Фейсбук с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа. В рамките на един месец своите приказки публикуваха повече от 80 участника.  След края на кампанията 20 от приказките ще бъдат събрани и публикувани в специална книжка, илюстрирана от децата, живеещи в SOS Детски селища България.

NIVEA Crème предпазва детската кожа и създава усещане за сигурност и защита у децата, също като майчината грижа.

Purvite_7_600x300

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,293 преглеждания

Comments are closed.