По-голямата ти сестра е най-ценният ти подарък

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

sister&brother

1. Тя винаги ти казва истината, дори когато от нея ще те заболи.
Дори да не си искал съвет от сестра си, нито мнението й по дадена тема, тя винаги ще ти каже какво мисли. Например, ако имаш проблеми в училище, тя със сигурност ще те посъветва най-добре какво да направиш, за да се справиш със ситуацията.

2. Ще те научи как да правиш компромиси.
Когато има по-малко братче, сестра ти осъзнава, че не всичко се върти около нея, а появата ти ще й помогне да стане добър и отговорен човек. Е, понякога са нужни жертви, но това е част от общия ви път към  прекрасния ви съвместен живот.

3. Тя знае повече за теб, отколкото родителите ти.
Живеейки в една стая, със сигурност знаете един за друг повече от всички останали. Това, което сте виждали и правили понякога дори родителите ви не са предполагали. Като например да скачате по леглата след операцията ти от апандисит. Или да се биете с възглавници посред нощ. Или как ти помогна да се съвземеш след първото ти несподелено влюбване. Всичко това ви кара да се обичате още повече.

4. Тя ти помага да пораснеш.
Насочва музикалните ти предпочитания като непрекъснато ти пуска „нейната музика“, споделя с теб книгите си, обяснява ти за какво служат тампоните, показва ти как се използват сенките за очи и гланцът за устни. Това със сигурност ще ти помогне да разбираш момичетата по-добре в един по-късен етап. Всичко това ти помага да пораснеш по-бързо.

5. Не можеш да си представиш, че животът е възможен без нея.
Откакто се помниш живееш със сестра си и животът ви един без друг изглежда наистина невъзможен, необясним и непонятен.

6. Никой не може да застава срещу теб.
Дори, ако много си я ядосал или поставил в неудобна ситуация, тя пак ще те защити, когато това се налага и ще те защити, защото това е сестра ти.

7. Тя има същите спомени като твоите.
Тя обича същите игри, книги, филми, които сте играли, гледали и чели заедно или поотделно. Обожава козунака на баба ви, както и ти и обича да си играе с общия ви домашен любимец.

8. Тя винаги ще ти помага.
Дори за това да прибереш у дома онова безопашато гущерче, за което родителите ти категорично възразиха. Но имай предвид, че ако се опиташ да се скатаеш от училище, преструвайки се, че те боли корем, вероятно ще каже на родителите ви, че нищо ти няма и че не е нужно да се тревожат за здравето ти. Но това само ще ти даде увереност да се изправиш срещу страховете си.

9. Тя знае много за теб.
Никой не може да знае всичко за теб, но тя знае най-много, защото е живяла с теб през целия ти живот. Имате общо минало, спомени, преживявания. И също като теб обожава да се буди сутрин с любимата ви песен.

10. Тя винаги ще те обича
Независимо от годините, обстоятелствата и разстоянията, които ви делят, когато пораснете. Тя е сестра ти! Няма как да е друго.

Първите седем

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

26,962 преглеждания

Comments are closed.