Новата книга-игра „Българ” ни отвежда в Космоса

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bulgar_mejduzvezden_ynishtojitel_cover

Дълго чаканата трета книга-игра на Неделчо Богданов – „Българ. Междузвезден унищожител” на ИК Сиела, е вече факт. След като ни срещна с пирати, гангстери, прабългари и индианци, Българ ни е приготвил още по-вълнуващи приключения, при това не на Земята, а в необятния Космос. Премиерата на изданието е насрочена за 29 юни и поставя началото на лятното турне на Неделчо Богданов из страната.

Новата книга-игра „Българ. Междузвезден унищожител” е по книжарниците от няколко дни, а в сряда, 29 юни, от 18:00 часа в книжарница „Хеликон-България” (бул. „Цар Освободител” 4) е и официалната й премиера, която поставя началото на лятното турне на Неделчо Богданов.

“Несебър е в безопасност, а Земята си пътува кротко и необезпокоявано по своята собствена орбита, е време да издигнем приключението на по-високо ниво  към последната граница: Космоса! Защото, когато Слънчевата система е заплашена от тайнствен Маскиран злодей, само Гого, Българ и компания могат да я спасят!”

Книгите-игри, Българ и компания са известни с добросърдечния си хумор, забавните пакости, проповядването на толерантност към хора с увреждания и приятелство.

Светът на Българ се развива и променя, за да покаже на малки и големи, че чистият смях ни сближава, и че е универсално лекарство за злободневните ни проблеми.

Премиерата на „Българ. Междузвезден унищожител”  в сряда е първата спирка от турнето на Неделчо Богданов, което ще се проведе в периода 29 юни–10 юли.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,906 преглеждания

Comments are closed.