Срещa с изкуството в планината

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

11822304_896893213725125_6361609100422072896_n

Организираната от Модо България Арт Ваканция на Витоша започва след по-малко от месец, а читателите на Първите седем мога да се възползват от преференциални условия за записване.

Програмата ще се проведе в четири седмици – “Рисуване и приложни изкуства” от 18 до 22 юли, “Танци” от 25 до 29 юли, в първата седмица на август ще се представи музиката, а последната възможност за среща с изкуството в планината е от 8 до 12 август, когато темата е “Кино”. 20% отстъпка от таксите за обучение ще получат читателите на Първите седем до 1 юли 2016г. с парола “ПЪРВИТЕ 7”.

Арт Ваканция на Витоша ще бъде открита с Курс по рисуване и пластика, подготвен от галерия “Факири”. Децата ще придобият основни умения и познания в областта на приложните и изящните изкуства. Заниманията ще представят  разнообразие от възможни интерпретации на природни теми свързани с планината, екологията и опазването им, както и ще запознаят децата с няколко разнообразни и забавни  техники и изразни средства на пластичното и изобразително изкуство.

В танцовата седмица хлапетата ще изучават кратка хореография, която ще бъде подготвена и изработена за тяхната възраст и танцово ниво от фондация “Танцово изкуство – Илиев”. В програмата са включени основните стъпки в стил хип-хоп, MTV и commercial dance.

В музикалната седмица малчуганите ще разберат повече за композиторите, инструментите, нотите, ритъма и пеенето в компанията на нови приятели и сред прекрасната планинска атмосфера. Програмата е предназначена за всички деца, които обичат музиката – от абсолютно начинаещите до тези, които вече владеят музикален инструмент. Включени са интерактивни групови занимания, подготовка за изпълнение на всички деца като оркестър, сформиране на различни ансамбли и уроци по два инструмента по избор между пиано, китара, цигулка, ударни, блокфлейта и арфа.

Децата обичат да гледат филми. А дали биха искали да напишат собствен сценарий и да изиграят роля в собствения си филм? В последната кино седмица от Арт Ваканция на Витоша младите киномани ще бъдат сценаристи, гримьори, сценографи, режисьори, актьори и сами ще участват във всички етапи на правенето и снимането на техен собствен филм.

За повече информация и записване, посетете www.modo.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Събития

Етикети:

2 177 преглеждания

Comments are closed.