Натурална грижа за бебето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

le_bain

Бебешката кожа е нежна и чувствителна, затова и козметиката, с която я третираме, трябва да е внимателно подбрана и преди всичко внимателно създадена. Натуралните продукти, които избираме, за да се погрижим за кожата на нашето бебе трябва да са безопасни за здравето, да не дразнят кожата и очите, да с меко действие и нежен аромат.

Серията продукти за натурална грижа с екстракт от цветове на органично отгледан невен на Klorane е точно такава. Невенът е вълшебна билка, която има успокояващо действие върху чувствителната бебешка кожа, а специално патентования аромат е нежен и мек. С козметиката на Kloran, съдържаща екстракт от невен, всяка майка може да е спокойна за здравето на своето бебе от първия ден след раждането.

Еко-серията за бебета на Kloran е заредена с незаменимите качества на успокояващия екстракт от невен. Тя превръща грижата за кожата, ежедневния тоалет, къпането и смяната на пелените в момент на близост, изпълнен с нежно докосване и отпускане на сетивата. Измиващите кремове, шампоани, гелове и сапуни нежно почистват, успокояват, защитават и хидратират деликатната бебешка кожа, без да дразнят очите, а косата след къпане остава мека и лесна за разресване.

Невенът защитава кожата на бебето от първия ден след раждането и събужда сетивата му за ползите от природата. Натуралната козметика с екстракт от органично отгледан невен безопасно успокоява деликатната бебешка кожа, а специално патентования аромат доставя допълнителни положителни емоции и действа успокояващо и отпускащо.

Серията за баня съдържа нежен почистващ гел, колд крем, разплитащ шампоан и свръхобогатен сапун. С продуктите за баня на Klorane Bébé  с формула “без сълзи” къпането е истинско удоволствие както за бебето, така и за родителите му.

Гамата за грижа за лице и тяло хидратира и подхрани надеждно бебешката кожа с помощта на трите продукта за ежедневна грижа. Тя включва подхранващ крем с колд крем, хидратиращ крем и хидратиращо мляко. С помощта на тези продукти само да 21 дни кожата на бебето ще е дълбоко подхранена, хидратирана и мека, без следа от зачервяване и раздразнения.

Продуктите за ежедневна грижа без изплакване правят разходките навън много по-лесни, а почистването на кожата без компромис за здравето. За най-нежното почистване, измиване и подхранване са почистващата вода, почистващо тоалетно мляко и 100% биоразградими мокри кърпички от естествени фибри, които можете да използвате буквално с една ръка, докато с другата нежно придържате бебето си.

За грижа и защита на раздразнената кожа в областта на пелените Klorane Bébé предлага и продукти с  незабавно успокояващо действие, които са с клинично доказана ефикасност. Защитната пудра е с  ефикасна минерална формула, която абсорбира влагата, успокоява зачервяванията и оставя фин защитен филм върху кожата, а Eryteal – помада 3 в 1, обогатена с маслиново масло и цинков оксид, успокоява кожата още с първото нанасяне.

le_change_0

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,234 преглеждания

Comments are closed.