Музейко и Lidl България посрещат малки и големи само срещу 2 лeва за вход

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

muzeiko_lidl

На 11 март Детският научен център на Музейко и Lidl България посрещат малки и големи срещу цена на билета от само 2 лева.

Можете да прекарате още една незабрaвима неделя заедно с цялото семейство! Без съмнение, а и както обикновено ще бъде много забавно!

Ето какво съдържа пълната програма за деня – 11 март от 11:00 ч. до 16:30 ч.:

Стихове в рима за милата родина За деца над 4 години Къде? Читалня, Учебен корпус на Музейко

Всички ние сме деца на тази българска земя. Специално място има тя, винаги във нашите сърца. Избери си стихче и ела, и да римуваме за нашата страна.

Опознай България За деца над 3 години Къде? Зала 5, Учебен корпус

За да обикнеш България, трябва да я опознаеш. Ела да преоткриеш познанията за отечеството!

Чуй как звучи родният край За деца над 3 години Къде? Спортна зала, Учебен корпус на Музейко

Когато чуем звуците от родния край, сърцата ни трептят. Ела да послушаме, попеем и потанцуваме на български!

Нарисувай ми българския фолклор За деца над 3 години Къде? Зала 6, Учебен корпус

Как изглеждат традиционните български одежди? От нас моливите, от теб – цветовете. Чакаме те, за да нарисуваме заедно магията на българския фолклор!

Вкусотии под родната стряха За деца над 3 години Къде? Кухня, Учебен корпус

Да се отдадем на традиционни вкусотии от родния край. Ела и разбери кои са най-добрите комбинации на прочути по цял свят български продукти!

Черешово топче – отворена арт работилница Подходящо за деца над 5 години. Къде? Мултифункционална зала, ет. 0 Кога? 11:00 – 17:00 ч.

Заповядайте и си направете черешово топче – един от символите на борбите за Освобождението на България.

Звездни детективи – научна работилница Подходящо за деца над 7 години. Капацитет: 15 деца Къде? Работилница, ет. 2 Кога? 10:30 – 11:15 часа 11:30 – 12:15 часа 12:30 – 13:15 часа 14:00 – 14:45 часа 15:00 – 15:45 часа 16:00 – 16:45 часа 17:00 – 17:45 часа Как? С предварително записване

Небесните съзвездия крият шокиращи криминални подробности от живота и навиците на древногръцките и древноримски богове и герои. За да ги разкрием, първо ще трябва да открием съзвездията на северното небе. Ела с нас в това вълнуващо приключение сред звездите.

***

Партньорството между Лидл България и Музейко е част от инициативата „Lidl – за твоето дете“. Лидл България заявява дългосрочния си ангажимент към грижата за децата. Инициативата включва серия от активности в три основни и важни области – здравословното и балансирано хранене, спорта и активния начин на живот и образованието и развитието на талантите.

*Поради ограничен капацитет, Планетариумът няма да работи.

*Ако планирате да дойдете с бебе, моля, имайте предвид, че ще ви помолим да оставите количката в колата си или на паркинга за детски колички в Музейко и ще е добре да ползвате своя слинг или кенгуру. Ако не носите ваш слинг, ще може да вземете назаем от Музейко. Моля, попитайте на касите.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,443 преглеждания

Comments are closed.