Миньоните: Пътят за Злодейкон – книга със стикери

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

vutreshna

След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците!
На 31 август – понеделник излиза втората книжка с най-смехотворните анимационни герои!

„Пътят за Злодейкон“ е книга със стикери, на страниците на която децата ще намерят много забавни занимания. Новата книжка е невероятна изненада за малките и по-големи почитатели на миньоните.

Миньоните са малки жълти създания, които обитават тази планета много преди нас. Историята им започва със зараждането на света. В началото са мънички едноклетъчни организми, но с течение на времето стават все по-големи и по-жълти. Имат една обща цел – да служат на най-злия господар и носят различни имена – Дейв, Карл, Стюарт, Боб.
Целта им е една: да служат на възможно най-проклетия господар. Но да намериш господар е лесно. Да задържиш господаря си жив – ето това е предизвикателство! А без господар животът им няма смисъл и те изпадат в депресия…

Тогава един смел миньон на име Кевин решава, че ще намерят най-големия злодей, стига да се отправят на пътешествие!

Кевин, Стюарт и Боб тръгват на път към Злодейкон, където ще се проведе международния събор на злодеите.

На страниците на новата книжка на Colibri децата ще се сблъскат със страховити приключения и стикери в изобилие. Без значение кой период от историята решат да посетят, няма как да не срещнат цяла тълпа от тези уникални жълти откачалки, които определено умеят да се забавляват.

*Миньоните (на английски: Minions) е анимационен филм на „Illumination Entertainment“ (Илюминейшън Ентъртейнмънт), създаден в сътрудничество с „Universal Pictures“ (Юнивърсал Пикчърс), чиято премиера бе на 10 юли 2015 година. Съдържанието на книжките с новите анимационни звезди съответства на съдържанието на филма.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,614 преглеждания

Comments are closed.