„Маша и Мечока: Бъчва с мед“ е вече тук! Вижте кой спечели поканите.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ВЕРНИЯТ ОТГОВОР В ИГРАТА ЗА ПОКАНА ЗА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО “МАША И МЕЧОКА: БЪЧВА С МЕД” е в) 3.

Маша е на три годинки! Благодарим на всички участници! 

Получихме повече от 150 съобщения и имейли, повечето с верен отговор, но поканите са само три и те отиват при:

– Красимир Славов, 088577****
– Zornitsa Fikovska zornitsa.fikovska@****
– Катя Кръстанова

Честито и приятни мигове с Маша и Мечока!

Поканите ще получите от наш представител пред централния вход на НДК в 15:30 часа.

Представлението е от 16:00 ч.

NB! Ако детето ви е на възраст до 4г. седи в придружител

Маша и Мечока - конкурс

Първите седем и Музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” отново имат изненада за най-малките. Тя е свързана за втори път с „Маша и Мечока“, но този път е за новото им представление – „Бъчва с мед“. Представлението се реализира по оригиналната руска народна приказка, адаптирана от Animaccord Animation Studio в едни от най-успешните детски анимационни сериали с едноименното заглавие.

Историята е забавна не само за децата, но и за възрастните с невероятно забавните приключения на Маша, мечока Миша и всички горски обитатели, с които те живеят. Тригодишната Маша е любопитно и палаво момиченце, което непрекъснато забърква най-невероятни бели, но и много лесно се сприятелява с всеки. Нейната най-съкровена мечта е да порасне бързо. Мечокът е бивш цирков артист, много обичлив и добър, който от първата си среща с Маша винаги е готов за изненади и очаква неочакваното, защото животът с Маша е непрекъснато приключение. Приятелството на мечока и малкото момиченце е низ от забавления и премеждия, но по-важно е, че тяхната дружба е неразрушима и искрена.

Тази година проектът стартира на 22 април в НДК. Представлението е изпълнено с безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи задълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

Трима от вас, които се включат с верен отговор на въпроса ни, имат шанса да спечелят покана за емблематичното детско представление.

На колко годинки е Маша?

а) 5

б) 4

в) 3

Очакваме вашите имейли от 18 до 20 април 2017г.  включително, със съдържание „Покана за представлението Маша и Мечока“ на имейл:  office@purvite7.bg  или като лично съобщение на Фейсбук страницата на Първите седем.

Имената на печелившите, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат оповестени на 21 април 2017 г. след 12:00 ч. в сайта на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и във фейсбук страницата ни.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

8,082 преглеждания

Comments are closed.