„Логопед с добро сърце“ – безплатни консултации в цялата страна

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

logopediabg-kauza-fb

За трета поредна година кампания за безплатни консултации с водещи специалисти логопеди ще се проведе от 2 до 8 март 2020 г. Събитието се организира от Логопедия.БГ.

През тази година кампанията се фокусира върху необходимостта от ранно откриване на нарушенията и навременното започване на логопедична терапия. Ранната логопедична интервенция намалява времето необходимо за коригиране на нарушенията и позволява по-мек, холистичен подход към нарушенията в детското развитие.

Целта на кампанията е да се осигури достъп до консултация с изявени специалисти логопеди в цялата страна и да се популяризира работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип водени от любовта към всяко дете.

Основен партньор на кампанията за 2020г. е Сдружение частно практикуващи логопеди, с чиято подкрепа се разширява обхвата на кампанията и се гарантира, че членовете на Сдружението имат легална частна практика.

 ***

Логопедия.БГ е създадена като пространство за проверена и научно обоснована информация за логопеди и родители през 2010 година. В тази платформа можете да откриете новини и интересни проучвания от света на логопедията, контакти на логопеди в цялата страна и библиотека с безплатни материали за работа.

От 2018г. се организират кампании за безплатни логопедични консултации, като в първата кампания са се включили 44 специалиста от 17 града в страната.

Кампанията се радва на изключителен интерес от страна на родителите и показа ясно колко ограничени са българските деца по отношение на достъпа си до квалифицирана логопедична помощ.

Във второто издание на кампанията „Логопед с добро сърце“, състояло се от 4 до 10 март 2019г. са участвали 72 логопеда от 48 града.

Кампанията през 2020г.  е с “Фокус върху ранната интервенция”

Повече информация за специалистите, които участват през 2020г. и локацията на кабинетите можете да откриете на сайта kauza.logopedia.bg

Какво трябва да направите, ако искате да резервирате безплатна консултация с логопед за вашето дете?

За да си запазите час за безплатна консултация е необходимо следното:

  1. Отворете kauza.logopedia.bg
  2. От главното меню изберете „Логопеди“
  3. Напишете за кой град се интересувате в полето за търсене.
  4. Вижте профилите на специалистите и изберете при кого желаете да си запазите час за консултация.
  5. Свържете се с логопеда и съобразно неговите свободни часове запазете своя час.
FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,962 преглеждания

Comments are closed.