Консултации на двойки с репродуктивни затруднения в Бургас

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

v-qponiq-se-rodi-bebe-ot-zamrazena-predi-12-godini-qijcekletka-272237

Д-р Георги Николов, който досега е сбъднал мечтата на над 30 семейства от Бургас и региона да станат родители, ще преглежда в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ-Бургас през месец август. Акушер-гинекологът ще е на разположение на пациентите на 24, 27 и 28 август, както и на 1 септември. Всички прегледи са в часовете от 08:30 до 14:30 часа.

Звеното е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове. В него се диагностицира причината за стерилитета, избира се подходящо лечение, провеждат се процедури и се наблюдава бременността. Двойките получават и консултации за видовете финансови помощи, които могат да използват за асистирана репродукция.

„При предходните прегледи в началото на месеца за консултация в Звеното дойдоха близо 35 двойки. За първи път броят на жените между 25 и 30-годишна възраст бе по-голям, което означава, че пациентите обръщат внимание на апела ни да търсят помощ възможно по-рано. Ако една двойка не може да има деца година или две, това означава, че не трябва да чака, а да потърси консултация със специалист по репродуктивна медицина”, обясняват от Звеното по асистирана репродукция.

Прегледите в Звеното ще стават с предварително запазване на час на телефон: 0876 35 77 33 в делнични дни от 08:30 до 15:30 часа. От Звеното съветват пациентите да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.

Източник: www.zonaburgas.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

828 преглеждания

Comments are closed.