Какво вещаят звездите за любовния ви живот през октомври

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

all
Есента е прекрасен за романтични преживявания сезон. Дали ви очаква ново сърдечно преживяване или любовта, която вече имате ще прерасне в нещо още по-прекрасно и трайно, зависи от звездите, според астролозите, но и до голяма степен от вас самите.

Овен
Вие и човекът, с когото споделяте живота си в момента сте в един и същи коридор. Думите сякаш са излишни, разбирате се от един поглед. Октомври ви зарежда с оптимизъм и смелост да споделяте чувствата си. Взаимното чувство за хармония ви допълва и ви кара да се чувствате силно свързани. Не се страхувайте да изразявате чувствата си и да сте неотразими. Очакват ви много изненади и незабравими мигове с любимия човек. Той е непредсказуем, интересен и неустоим. Доверете му се.

Телец
Октомври ви настройва романтично, подканва ви към приключения и откривателства, които ще ви доставят незабравими моменти и спомени. Готови сте смело да се хвърлите както в откровени разговори, така и в съвършено безумни приключения. Поемете риска и освежете връзката си. Малко екзотика и неизвестни няма да ви навредят. Не обръщайте гръб на новите идеи, мечти и намерения. Страстта е над разума този октомври, но не се страхувайте, всичко ще бъде наред.

Близнаци

През октомври имате шанса да изненадате и впечатлите човека до вас. Трябва си само малко смелост и мисли извън клишетата. Нетрадиционните подходи във връзката ви само ще я съживят и укрепят. Дайте воля на фантазията си, на богатото си въображение и не се страхувайте да творите. Партньорът ви с радост ще сподели идеите, желанията и чувствата си. Ще се удивите колко много можете заедно и колко лесно ще го постигате. Заедно ще откриете един нов свят.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3 4

4,440 преглеждания

Comments are closed.