Как децата да слушат родителите си

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

PDADO_seminar za roditeli

На 16 февруари 2017 г. от 19:00 часа в Central Park Hotel, в София, Първа Детска Академия за Добри Обноски ще постави за разискване едни от основните теми, които вълнуват днешните родители. Специалният семинар ще засегне теми като: Как да бъдем добри родители, как да възпитаваме в децата дисциплина и уважение към правилата и в същото време да ги развиваме като личности.

Семинарът „Родители в лабиринт: как децата да ни чуват“ не само ще даде отговори на много родителски въпроси, а и с интерактивни методи ще покаже как да бъде подобрен комфорта в семейството.

Водещи са специалистът по етикет и добри обноски за деца Невена Басарова-Дичева и Дани Борисова, семеен консултант и психотерапевт. Те ще представят новата и специално разработена методика на гъвкавата дисциплина, която показва как да поставяме граници на децата, без да ги ограничаваме. Невена Басарова-Дичева ще дадe съвети как родители да избягват кавги и спорове с децата, как да говорят на един език с тях и как под формата на игра да децата да спазват правила. Дани Борисова от своя страна ще говори за агресията при децата и тийнейджърите и защо родителите не бива да стават приятели с тях.

Заедно с водещите на семинара, участниците ще открият кой е верният изход от трудния лабиринт на доброто възпитание. Много родители сами осъзнават, че изпадат в едната от двете крайности в отношението към децата. Те или се отнасят към тях прекалено строго, или им е все по-трудно да изградят авторитет. Решението е гъвкавата дисциплина, което означава децата да чуват, разбират и слушат родителите си.

Можете да се запишете за семинара тук, а повече информация за събитието, включително и за таксите ще намерите в сайта и във фейсбук страницата на Първа Детска Академия за Добри Обноски.

Първите седем е медиен партньор на събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

8,775 преглеждания

Comments are closed.