Децата откриват своята уникалност с помощта на специална социална инициатива

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

NADIA
Тази кампания има за основна цел да вдъхне увереност на подрастващите деца да осъзнаят своята уникалност, така че тя да им помогне да направят света едно по-добро място чрез реални действия, разчитайки на своя #Реактифактор.

#Реактифактор е уникалната съставка във всеки един от нас, тя ни отличава от останалите и ни прави по-оригинални, по-забавни и по-смели.

В тази инициатива се включва чаровната NADIA – актриса и певица, в партньорство с телевизионния канал Cartoon Network.

Чрез поредица от забавни видео примери, NADIA показва как всички можем да бъдем по-добри в ежедневието, като помагаме на близки и съседи, или правим добро в името на природата, използвайки своята уникалност и оригиналност. Всеки може да намери своя #Реактифактор на powerpuffyourself.com и да си направи аватар, да сподели снимка или видео с добър социално-отговорен пример и така да подкрепи инициативата.

Специалната съставка #Реактифактор е част от движението „Превърни ме в Реактивка“, което придоби световна популярност и се радва на над 12 000 000 изтегляния. За още вдъхновениe, всички деца и родители могат да гледат новата поредица на обичаната класика “Реактивните момичета“ от 23 януари – всеки делничен ден от 17.10 ч. по Cartoon Network.

Посланието на NADIAможете да гледате ТУК.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,217 преглеждания

Comments are closed.