Защо да заведем децата на Академия за родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

All_vision-1

За поредна година Академия за родители отваря широко врати за своите гости, но и със специално внимание към най-малките посетители. Академията заедно със своите партньори ще имат грижата децата да се забавляват от сърце и душа, докато родителите им са ангажирани с по-важни теми и дела.

По време на Академия за родители тази година, която ще се проведе на 22 февруари 2020 г. в НДК. за всички деца, които ще придружат родителите си, както и за тяхното пълно удобство, ще бъде организиран специален детски кът, при това напълно безплатен, където децата да се забавляват. Той се организира от партньорите на събитието SiteGround. За забавленията, игрите и веселбите ще се погрижат забавните аниматори от Малчуган Великан. В детския кът всяко дете ще може да се забавлява два часа. 

Грижовните професионални детегледачки от Papilon пък ще придружават за 1 час всеки любопитко, който иска да се включи в работилниците на Академия за родители.

Детският кът и детегледачките ще могат да се погрижат за дечица над 3-годишна възраст.

А от Fox Book Cafe, Издателство Мармот и Книговище ще организират кът за четене, където ще имат грижата да събудят интереса на най-малките посетители по книгите  и четенето.

И още, на Академия за родители децата ще се запознаят с най-забавния метод на обучение по системата Киндиру и JumpMath, ще видят образователните книжки на Любопитната панда, ще лекуват плюшени мечета в специална болница и ще разберат какво е умна работна книга.

Ще участват в музикална работилница с Music Play, ще се забавляват с PlayrayМузейко и Био Игри. Ще се запознаят с образователни центрове BritanicaDaVinci и Европейски център по невронауки и частните училища “Цар Симеон Велики”Демократичното училище и Банкерче.

За всички сръчковци са Хлебните работилнички, под шефството на Хлебна къща София. А най-малките могат да се запознаят с центровете за ранно детско развитие на Ние децата и Децата на бъдещето.

Всички ще могат да научат повече за това как да се грижат за зъбките си благодарение на Дентална Клиника Петър Дучев и ще могат да си направят забавна снимка във фото къта на Нурофен.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

907 преглеждания

Comments are closed.