Една нощ за мама! Или как да си откраднете малко време на 8 март

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

TLG

Мама може всичко! Тя се справя отлично на безброй задачи и се грижи другите да бъдат щастливи 365 дни в година. През 2020-а нейната мисия е с един ден по-дълга, защото годината има цели 366 дни. Нощите също са с една повече, а от  The Little Gym са решило да направят една от тях специална.

Те обявяват 8 март, Международния ден на жената, за Parents’ Survival Night и канят всички майки да си „откраднат“ няколко часа, в които да се посветят на грижата за себе си или просто да прекарат добре в компанията на любим човек, далеч от обичайните задължения и тревоги. През това време в The Little Gym ще се погрижат най-важните им хора – техните деца – да се насладят на истинско забавление, което ще раздвижи умовете и телата и ще изрисува на лицата им най-широките усмивки на света.

Ако сте родител на дете между 3 и 12 години, включете се в това вечерно приключение! Малките посетители ще бъдат очаквани точно в 19:00 часа на 8 март 2020 г., когато започва специалното издание на спортно-образователната програма. В него децата ще учат гимнастически „номера“, ще се забавляват с групови игри, ще творят, ще слушат музика и още много други интересни забавления.

През това време майките ще могат спокойно да оставят грижите на заден план и да се отдадат на някое приятно занимание, което не е свързано с децата, семейството и дома.

Началото е в 19:00, а забавленията ще продължат до 22:00.

Таксата за участие на едно дете на възраст между 3 и 12 години в Parents’ Survival Night e 30 лв. за членове на The Little Gym и 35 лв. за външни посетители. Ако искате да се включите в събитието, попълнете този формуляр, като посочите изрично, че проявявате интерес към Parents’ Survival Night:

Местата за събитието са ограничени. Всички успешно регистрирани за събитието участници ще получат имейл или телефонно обаждане с потвърждение и допълнителна информация. При записването за участие с приоритет се ползват членовете на The Little Gym.

Ако имате нужда от допълнителна информация, свържете се с The Little Gym на 0888 594 441 или sofia@thelittlegym.eu.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

551 преглеждания

Comments are closed.