Да успокоиш сърбежа за 60 секунди

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Кожата от най-ранна възраст до дълбока старост се нуждае от ежедневна грижа и ласка. Именно най-големия орган в човешкото тяло, вдъхнови Bioderma да потърси и да открие точната формула, която да се грижи дълготрайно за доброто състояние на нейната защитна бариера.

Кожата ни е подложена на ежедневното въздействие на замърсения въздух, тя първа реагира на температурните колебания, както и на неподходящата козметика, с която я третираме, а също и на материите, в които я обличаме. Резултатът от всичко това е сърбеж. Понякога незабележим, но често досаден и дори нетърпим. Естественият отговор на сърбежа е да се почешем. И, ако го направим веднъж и внимателно, добре, но много често чесането е настойчиво и продължително, а резултатът е – зачервена, раздразнена и разранена кожа. Микроскопичните ранички се превръщат във входна врата за инфекции, което допълнително влошава състоянието на кожата, а това може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

Atoderm2

В ерата на новите технологии и иновативни продукти всичко това може да бъде избегнато и от Bioderma го доказват със своя продукт Atoderm SOS Spray. Създателите му неслучайно го наричат “Умният продукт”, защото само с едно движение с негова помощ можете да успокоите сърбежа за 60 секунди. И не само това: продължителността на действието му е цели 6 часа!

Atoderm SOS Spray се нанася изключително лесно, благодарение на въртящата се пръскаща глава, като по този начин всеки сам може да достигне дори до най-трудно достъпните участъци от тялото си. Нанасянето се осъществява от 20 см. разстояние, като не е необходимо допълнително разнасяне на текстурата по кожата. Бързо попива и не оставя следи по дрехите.

Противосърбежният спрей е подходящ за успокояване на кожата на новородени, а също и за хора от всяка друга възраст. Не се препоръчва за употреба единствено за недоносени бебета.

Atoderm SOS Spray може да е навсякъде с вас – с фамилната опаковка от 200 мл или с удобното и практично флаконче от 50 мл по време на разходка или на път.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,723 преглеждания

Comments are closed.