Безплатна есенна акция за размяна на детски дрешки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

#sharingSkrinaevent

Отново е есен и сигурно трескаво разчиствате и преподреждате гардероби и скринове! Детските също!

В сезона на “презареждането”, врати за пореден път  Скрина, за да “предаде нататък” всички онези красиви детски дрехи, които много майки и татковци са оставили за даряване и които все още не са намерили своите нови притежатели.

В събота, на 6 октомври, от 11:00ч. до 18:00ч., в Скрито в Срина, на ул. “Костенски водопад” 14 в кв. Стрелбище в София можете да вземете абсолютно безплатно дрешките, които сте харесали за вашите мъници или пораснали деца. Ако имате желание и възможност донесете до 20 броя от запазените, омалели дрехи на вашите хлапета, които бихте искали да “предадете нататък”. Разбира се, само, ако искате. Мъниците също са добре дошли, а организаторите обещават, че и за тях ще има забавни, интересни неща, съвсем в духа на настъпващата есен.

Ако пък сте твърде далече, можете да пишете, а от Скрито в Скрина ще направят всичко възможно, за да ви изпратят избраните дрехи за вашите деца.

В момента Скринът е пълен с топли якета и пуловери, симпатични блузи, елегентни ризи, кокетни рокли и поли, красиви панталони, шалове и шапки, и дори бебешки чувалчета и бодита. Дрехите са с размери, подходящи за деца от 0 месеца до 14 годишна възраст , изключително запазени и на познати и любими марки.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,113 преглеждания

Comments are closed.