A-Derma Protect – грижа за уязвимата кожа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Представете си – естествена грижа за кожата, в съчетание с последните достижения на науката. Нежно докосване всеки ден, което надеждно ви защитава и се грижи за всеки сантиметър от най-големия човешки орган, с особено внимание към уязвимите участъци от нея.

Това е A-Derma, чиято нова гама се отличава със специални качества, които облекчават и се грижат за кожа, склонна към акне. Това е първата серия, която осигурява безпроблемно третиране и отлично ребалансиране на кожата.

 

ADERMA PROTECTAC е матиращ флуид с много висока защита от UVB и UVA

Иновативната активна съставка на този продукт е маслото от кълнове от овес, което подсилва и защитава кожната бариера. Продуктът съдържа патентована система от филтри и осигурява фотостабилна защита от дълги и къси UVA/UVB лъчи.

Наличието на глутаминова киселина регулира себума, а кожата е матирана благодарение на съдържащите се в него матиращи пудри. Екстрактът от Овес Rhealba® е отгледан съгласно нормите на биоземеделието.

 Promo-A-Derma-Protec-AC-&-Phys-AC-gel

 

ADERMA PhysAC  е почистващ пенещ се гел с кълнове от Овес Rhealba®, който не съдържа сапун. Той е предназначен за нежно почистване в дълбочина на кожа, склонна към акне. PhysAC почистващият пенещ се гел е с висока концентрация  на активни съставки с растителен произход, които нежно почистват в дълбочина кожа, склонна към акне, но без да я изсушават. Това се дължи на компенсиращите хидратиращи агенти, които се съдържат в него.

След третиране на кожата с него, тя е отлично почистена, свежа и матирана, и ухае деликатно и нежно.

За отличен резултат е достатъчно да се използва веднъж или два пъти дневно върху влажна кожа, да се разпени и след това да се отмие обилно с хладка вода.

ADERMA PhysAC  не съдържа сапун и е с неутрално Ph, не дразни очите, хипоалергенен е и не запушва порите.

 Photo-gamme-PhysAC-Plantules

ADERMA се грижи и за детската кожа с PROTECT KIDS СПРЕЙ ЗА ДЕЦА SPF 50+

Маслото от кълнове Овес Rhealba®  подсилва и защитава кожата. За надеждна защита продуктът се нанася преди всяко излагане на слънце като се впръска директно в кожата.

За здрава кожа A-DERMA препоръчва да се избягва излагането на слънце в най-горещото време през деня между 11ч. – 16ч., като бебетата и малките деца не бива да се излагат на директна слънчева светлина.

Не излагайте бебета и малки деца на директна слънчева светлина.

Препоръчително е винаги да се използват допълнителни слънцезащитни средства – очила и шапки с козирки или широки периферии.

Promo-A-Derma-Protect-kids-&-Primalba

ADERMA PRIMALBA е нежен почистващ гел за бебешката коса и тяло без съдържание на сапун. Нанася се чрез разпенване на предварително навлажнена коса и кожа. Не дразни очите.

Продуктът не съдържа алкохол и парабени.

***

Продуктите ADERMA притежават Дермо-педиатрична харта за безопасност:

 

  • Уникална растителна активна съставка със 100% натурален произход: Кълнове от Oвес Rhealba®. Тези млади надземни части на растението, в начален стадий на своя живот, са изключително богати на активни молекули, подходходящи за защита на кожата на бебето. Те й предоставят най-доброто от Oвес Rhealba®, гарантирайки изключителна нежност и пълна безопасност. Добити чрез Биологично земеделие, тяхното култивиране се осъществява без пестициди, без фунгициди и без ГМО.
  • Хипоалергенни продукти, с минимален брой съставки и тествани под педиатричен контрол.
  • Продукти без алкохол, без етерични масла, без оцветители и без консерванти парабени.
  • Опаковки, безопасни за деца.
FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,744 преглеждания

Comments are closed.