Конкурс за детска рисунка на тема “Български Пролетни Празници”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

rodna _strqha

Детска Академия на Познанието – РОДНА СТРЯХА обявява конкурс за детска рисунка на тема “Български Пролетни Празници”. Проектът е насочен към българските деца в Торонто. Победителите ще бъдат обявени на 2-ри май 2015 г.

Конкурсът е организиран в две възрастови категории – деца до 7 години и деца над 7 години. Всички малки художници ще получат Грамоти за участие, а на най-отличилите се в двете категории ще се присъдят Първо, Второ и Трето място. Представители на Българското консулство в Торонто са поканени да присъстват, за да връчат наградите.

За всички рисунки, участващи в конкурса, е нужно съглсие за заснемане, което ще получите по електронен път, след като заявите своето участие. Със снимките на рисунките, ще бъде издаден Календар за 2016г. Ще бъде създаден и публичен албум с рисунките от конкурсa, който ще споделим на нашата фейсбук страница и на уебсайта ни.

rodna _strqha01

Детска Академия на Познанието – РОДНА СТРЯХА си партнира с различни културни и обществени организации в България, Канада и САЩ, с които ще споделя рисунките участвали в конкурса, имената на авторите и тяхната възраст.

Нужно е да заявите участие на ел. адрес: rodna.striaha@gmail.com, за да получите нашето потвърждение за участие в събитието. В конкурса ще могат да участват само децата, получили потвърждение от нас.

В деня на конкурса е необходимо да донесете и представите творбата, с която сте избрали да участвате, най-голямата си усмивка и колкото можете да носите със себе си пролетно настроение!

Успех на всички участници!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6,700 преглеждания

Comments are closed.