Знаменитостите, които не се притесняват от телата си на майки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo


Вижте как изглеждат едни от най-известните жени от червения килим след като станаха майки и разберете защо те изобщо не се притесняват от телата си. В думите им ще откриете огромни дози любов към децата им и нито грам суета.

Kristen Bell 1. Кристен Бел

“На кого му пука! Възвръщах теглото си цяла година след като родих. Кожата на корема ми напомня, че съм направила нещо много важно, напомня ми, че съм супер герой. Гордея се  с това!”

2 Anne Hathaway 2. Ан Хатауей

“Няма нищо срамно в това, че сте наддали по време на бременността или изобщо и няма нищо притеснително ако не можете да свалите тези килограми бързо, ако изобщо искате да ги сваляте. Винаги можете да си направите едни бермуди от някои стари широки дънки. Телата и органите в тях се променят, растат или смаляват, това е нормално. Не позволвайте на никой да ви натрапва мислите си! Защото всичко е любов!”  (#noshame #lovewhatyouhavebeengiven)


3 Kate Winslet 3. Кейт Уинслет

“Искам да ви кажа, че не е нужно да се обръща толкова много внимание на бързото отслабване след раждане. Аз съм привърженик на плавните промени. Нужно е спокойствие и храна, на тези, които се мятат директно във фитнеса бих казала, че са луди… Имам бебе, не ми е до мисли за з*дника ми.”


4 Chrissy Teigen 4. Криси Тейгън

“Насладете се на всеки момент с вашето бебе, всичко друго ще бъде наред! Не полудявайте на тема *влизане във форма*!”

5 Alyssa Milano 5. Алиша Милано

“Манията на всички звезди, да влязат в предишната си форма след раждането само за две седмици, за мен е необяснима и в личен план биологично непостижима. Ако някои го постигат, аз просто нямам представа как го правят.”

6 Eva Mendes 6. Ева Мендес

“Изразът “влизане във форма след раждане” не ми харесва. Ако две седмици след раждането влезете в старите си дрехи, добре, но ако това не се случи, не е драма. Мисля, че всички ние просто трябва да се подкрепяме повече.”

7 Olivia Wilde 7. Оливия Уайлд

“Аз не съм в перфектна форма. Понякога снимките, които ни правят фотографите просто ни показват в най-добрата ни светлина и под подходящ ъгъл, така че да се вижда само каквото трябва. В действителност сега съм доста по-пухкава откогато и да било, но истината е, че съм майка и изглеждам като всяка една майка.”

Статията продължава на следващата страница

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

64,574 преглеждания

Comments are closed.