Зарадвайте себе си, изненадайте половинката, не само по Коледа! (конкурс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

BulBelChristmas

 

Няма как да скрием, че всяка жена заслужава, освен ВСИЧКО друго, да притежава стилно и луксозно бельо. Ако обичате да провокирате и експериментирате, имаме изненада за Вас.

Нашите приятели от BUL BEL – отличени с наградата най-добър бранд в категория бельо за 2013г., Ви предоставят възможност да зарадвате собствените си сетива и тези на любимия човек.

А ето и въпросът:

В колко града в страната можете да откриете BUL BEL?

а) 1

б) 3

в) 2

Ще Ви зарадваме с  2 ваучера на стойност 50 лева.

Очакваме Вашите отговори на и-мейла на редакцията – office@purvite7.bg, като в „Subject/Относно“ отбележите бранда Bul Bel от 10 до 20 декември включително.

За BUL BEL:

BUL BEL е мултибранд магазин за луксозно бельо, пижами, чорапогащи и плажни костюми. С повече от 20-годишния си опит в търговията фирмата предлага висококачествени продукти и перфектно обучен персонал. BUL BEL прави всичко възможно, за да задоволи желанията на всеки един клиент!

Някои от марките, които ще откриете в BUL BEL: ESPRIT, Max Mara, Jolidon, Prelude, Emilio Cavallini, Simone Perele, Excite, Morgan, Levante, Marie Meili, Magistral.

Бул-Бел ЕООД е основана в началото на 1993 в град София с предмет на дейност-търговия на едро с българско бельо, конфекция от трикотаж, бански костюми, чорапи и чорапогащи. През годините фирмата се развива и утвърждава като един от водещите складове за българско бельо в страната.

В края на 2009 г. Бул-Бел ЕООД започва развиването на собствена верига магазини за бельо BUL BEL . На този етап фирмата има три магазина в София и един в Бургас.

През 2010 г. се отваря и първият франчайз магазин на ESPRIT (за бельо) във Варна.

Фирмата е производител на марката Еxcite: Excite Lingerie, Excite Swimwear, Excite Hosiery.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,086 преглеждания

Comments are closed.