В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки… и какво ли още не

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Тази статия е един своеобразен фотографски архив, който e съставен от малките магически предмети, намерени по джобовете на едно момченце, след всеки ден, прекаран в училище. Авторката споделя, че обича фотографията, защото тя запазва дори най-дребните неща и запечатва моментите, които искаме да помним винаги.

Като родители ние често пренебрегваме тези малките неща, които съпътстват родителското ни ежедневие и така ги обричаме на забрава, но в повечето случаи те остават в дебрите на мозъка ни и се появяват най-неочаквано, ако нещо случайно раздвижи паметта ни. Този проект е роден от идеята да запечата детството на едно момченце и ни показва нещата, които е то е откривало с времето и които са имали особено важно значение за даден момент.

Този своеобразен визуален дневник отразява един цял период от детството, който всеки от нас е имал в детството си, но по една или друга причина е пропуснал да запечати в картина, но със сигурност той е някъде там – в съзнанието на детето, което някога сме били. Порадвайте му се и вие!

1

3

4

5

6

7

8

2

 

Източник: boredpanda.com

Повече ще намерите на melissakaseman.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Детето Игри Развитие

Етикети:

1,748 преглеждания

Comments are closed.