Удобни и практични детски дрехи за всеки сезон на отлични цени

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Детските якета от KidsMall са перфектни за зимните дни. Те са  топли, практични и модерни, наред с това са на топ марки, но на достъпни и ниски цени. Всяко дете би се чувствало перфектно с удобните якета на KidsMall през студените есенни и зимни дни.

km-5-jakets

 

Децата обожават сиутчъри – с качулки, с цип или без, с голям джоб или няколко по-малки. Този тип дрехи идеално се съчетават с якетата в студените сутрини и са перфектни за следобедите, когато температурите се повишават, а децата обикновено играят и са активни. Именно за тези моменти суитчърите са идеалната дреха, за да се чувстват децата свободни да се движат, да тичат и да се забавляват пълноценно, без риск да се изпотят и настинат, ако се разсъблекат.

detski-suichari-kidsmall

 

Жилетките, също както сутчърите са много практични и удобни. Те могат да се ползват както за игра в ежедневието, така и за по-официални случаи – семейни вечери, детски рождени дни и други празници. Децата, и особено момиченцата, обичат жилетките с пъстри копчета и джобчета, ципове и забавни закопчалки, които лесно и бързо могат да съблекат, ако им стане топло, така че да се чувстват  комфортно по всяко време.

detski-jiletki-kidsmall

 

В по-топлите дни, каквито напоследък не липсват дори през есенно-зимния сезон, за училище или вкъщи, момиченцата обожават да обличат рокли. Те са перфектен избор за случаите, в които детския дрескод изисква доза официалност.

detski-rokli-kidsmall

 

За детско парти, за разходка в парка или просто за разкош, облечете своите принцеси в туника. Както за по-големите момичета и жените, така и за най-малките, туниката е уникална дреха, която дава свобода на движенията и несравнимо удобство, в съчетание с бохемски шик. Ако вашето дете  вече има една в гардероба си, то бъдете сигурни, скоро ще си поиска поне още една.

detski-tuniki-kidsmall

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

3,840 преглеждания

Comments are closed.