Тор 5 на най-опаките зодии

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
skorpio-zodiac-sings

Какви ли не митове и легенди сме чували за това коя зодия е най-опака, заядлива и най-трудна за комуникация. Обикновено първенството се приписва на Овните и Козирозите, от време на време на Лъвовете и по-рядко на Телците и Близнаците, но ще се изненадате, че това съвсем не е така или поне според checkonline4you.com

1-во място: Скорпион

Оказва се, че не Овните, не Козирозите, а Скорпионите са най-големите злодеи сред зодиака. Те говорят и правят винаги онова, което са намислили, без значение дали нараняват или обиждат околните. За тях всичко е възможно. Отношението им към света изобщо е много егоистично и дори жестоко на моменти. Преживяват се като единствени и често живеят с усещането, че са център на света. Някои хора ги определят като безчувствени и жестоки, дори отмъстителни. Държанието им дори към най-близките им роднини и приятели е твърде собственическо и те трудно успяват да се разделят от тях, ако изобщо съберат смелост за това. Скорпионите сякаш са склонни да се ръководят от принципа „Моето си е мое, но чуждото е общо.“

Често резултата от сблъсъка с тях са тежки емоционални травми.

2-ро място: Овен

Ако говорим за чувства, Овните са едни от най-импулсивните и непредвидими хора. „През деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша“ – това ги характеризира като че ли най-пълно, защото буквално за 15 секунди могат да унищожат това, което са градили с години. Това важи както за професионалните им отношения, така и за личните. Не се отпивайте да спорите с тях – те винаги са прави, но дори и да не са, опитвайте се да признавате, че са. Ще вие по-лесно! Ако се влюбите в Овен ще ви е доста трудно да постигнете хармония и разбирателство. Настроението им се мени постоянно, а градусите обикновено са високи.

3-то място: Близнаци

За Близнаците сякаш е валидна поговорката „Шило в торба не стои!“. Те не се задържат на една място за повече от половин ден, трудно намират какво да им е интересно и непрекъснато приказват. Бъбривостта при Близнаците върви ръка за ръка с капризниченето и с непреодолимото им желание винаги да водят някой на някъде. Често, за да си докажат колко са важни аз околните си слагат „маската на безразличието“ и се правят на недостъпни, с което са в състояние да наранят близки и приятели, които държат на тях. Често напускат полесражението, когато стане твърде трудно и заплетено, без да кажат и дума. За Близнаците мнението и желанията на другите не значат нищо, защото следват своите собствени желания и фантазии. Могат да са дори коварни, защото са способни да разиграят най-драматични етюди, с които да ви накарат да повярвате, че са съкрушени, но всъщност това е капанът, в който ви хващат, за да ви довършат с един ход.

4-то място: Водолей

Водолеите са особена зодия и да общува човек с тях е твърде екзотично понякога. Те се ръководят и издигат на пиедестал своето собствено мнение, което обикновено не подлежи на съмнение и коментар, а какво остава на оборване. Склонни са да обвинят другите, само и само да оневинят себе си, когато и ако това се налага. Често са самовглъбени, но целеустремени, със склонност към егоцентризъм и деспотичност. За това поведение обикновено причината се крие в острия им ум, но по-често емоциите им вземат превес над разума и много лесно слизат от правилната писта.

5-то място: Козирог

Козирозите са инатливи и дори ако са убедени, че грешат, няма да се спрат пред нищо. Толкова са трудни за общуване, че им е трудно да общуват дори със себе си. Винаги правят само и единствено това, което са убедени, че трябва да направят и което интуицията им подсказва, че трябва да направят. Рядко изпитват уважение към останалите хора и към техните интереси и занимания, а контактите им са стриктно избрани и силно ограничени. Контактуват с хора, които са много близо да тяхното мислене и разбирания и при първия сблъсък с тях са склонни да ги изключат от кръга си. Скуката трудно им понася, водят динамичен и разнообразен живот, но най-добре се чувстват сред себеподобни. Ако имате емоционални трепети, свързани с Козирог – въоръжете се с търпение и издръжливост.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

7,797 преглеждания

Comments are closed.