Супермен се завръща с три нови книжки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Супермен е един от най-известните и обичани супергерои в света. Измислен е от писателя Джери Сийгъл и художника Джо Шустър през 1932 г. в Охайо. За първи път се появява в списанието Action Comics #1 през 1938 г., впоследствие и в различни радиосериали, филми, комикси и видеоигри. Успехът на неговите приключения е предпоставка за възникването на жанра за супергерои, в който Супермен е най-магнетичната фигура.

Всички малчугани обичат този костюмиран борец срещу злото, роден на планетата Криптон. Миг преди да бъде унищожена родната му планета, неговият баща, ученият Джор-Ел, го изстрелва с ракета към Земята. Намерено и осиновено от едно семейство в Канзас, детето е отгледано с името Кларк Кент. Той много скоро показва, че има свръхчовешки способности и един ден се превръща в закрилник на земните хора.

 

Cover-Az-sym-Superman

„Аз съм Супермен!“ (цена: 5.50 лв.)
Супермен е в Крепостта на самотата, когато Лекс Лутър заплашва цял Метрополис. Ще успее ли Супермен да долети до града навреме, за да спре Лекс и да предотврати надвисналото зло?
Благодарение на тази книжка малките почитатели на Супермен ще се запознаят с Кларк Кент – Супермен под прикритие, и с красивата репортерка Лоис Лейн, която работи за вестник Дейли Планет. Знаете ли, че Лекс Лутър е най-умният престъпник и заклет враг на Супермен? Но Супермен ще използва своите невероятни суперсили, за да осуети заговора на Лутър!

 

 

 

 

Cover-Byagstvo-ot-zonata-fantom

„Бягство от Зоната фантом“ (5.50 лв.)
Генерал Зод и неговата банда злодеи са се измъкнали от Зоната фантом и се готвят за отмъщение. Дали Супермен ще успее да спре тези криптонски престъпници, преди да е станало твърде късно? С помощта на Батман и Жената чудо всичко е възможно!
Както знаете, Супермен е роден на планетата Криптон, а баща му го изпраща на Земята. Жълтото земно слънце му дава невероятни сили.
Батман живее в Готъм Сити. Той е експерт в борбата срещу престъпниците с цял арсенал от високотехнологични оръжия.
А Жената чудо е родена на Райския остров. Тя е амазонска принцеса и яростен воин.
В тази книжка техният общ противник е генерал Зод – той е жаден за власт суперзлодей от Криптон. Бащата на Супермен наказва Зод за ужасните престъпления, като го изпраща в Зоната фантом. Но Зод ще избяга оттам и ще се опита да си отмъсти.

 

 

Cover-Superknijka-sys-stickeri

Както подсказва заглавието, тази „Суперкнижка със стикери“ (6.90 лв.) предлага страхотни занимания и игри, които можеш да споделиш с приятелите си! Довери се на фантазията си и измисли свои собствени екшън приключения със Супермен в Метрополис, като използваш стикерите! Разгърни книжката и ще намериш над 200 стикера, с които можеш да се забавляваш.

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,090 преглеждания

Comments are closed.