СТРЕЛЕЦ 22 ноември – 21 декември

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

strelec

Детето Стрелец

При Стрелците всичко е по-лесно, отколкото при другите знаци. При тях едно плюс едно винаги е равно на щастие. Това обаче е възможно ако е запазен баланса между желанието им да са самостоятелни и в същото време зависими.

Ако детето Стрелец има по-малки братя и сестри, то без никакви затруднения би се превърнало в техен „шеф“. С лекота ще ги командва и направлява в игрите и в ежедневните им задължения. Стрелците обаче имат и особено развито чувство за равнопоставеност и справедливост, затова нямат никакъв проблем със споделянето на играчките и всичко останало.

Малкият Стрелец често е склонен към солови изпълнения, но би се и присъединил без никакви затруднения и към кварталната банда.

Бебето Стрелец трябва да се храни балансирано, а захарта по възможност да се изключи от менюто му. Захарите да са от естествен произход и плодове, за да се постигне оптимално храносмилане и добро настроение.  Внимавайте за скрити захари в готовите плодови сокове – не се изненадвайте ако вашето дете иска отново да напълните чашата му веднага след като сте затворили вратата на хладилника.  Имайте предвид, че малките Стрелци често са склонни към кризи на „вълчи глад“.

Майката Стрелец

Отваря се време за благоприятни партньорства и ангажименти през следващите две седмици. Времето предполага изключително добри условия за развитие на бизнес контакти. Ако сега си признаете, че ви трябва помощник, това няма да е в никакъв случай проява на слабост, а напротив, това е проява на далновидност и смисленост. Времето, което ще си отворите, след като си позволите помощник, можете да използвате, за да довършите отдавна започнат проект или да се заемете с нов.

Това може да се окаже и шанс да направите нещо лично за себе си. Дали ще е урок по тенис или толкова дълго планирания час за масаж, е без значение, важно е да ви остане време за вас самата и за нещата, за които месеци наред копнеете.

За бъдещите майки Стрелец настъпва период на растеж в личен и в професионален план. С новото бебе на път, бъдещите майки Стрелец правят планове за осигуряване на бъдещото семейство, когато най-новият член на семейството пристигне. Сега може би е точното време да се огледате за помощничка, на която да разчитате след раждането и за детските принадлежности, които ще са ви нужни след раждането. Използвайте това време и като възможност за обсъждане на целите и отговорностите с партньора си, след като бебето дойде.  Хубаво е бъдещият татко също да е наясно с вашите очаквания отсега, това ще елиминира потенциални сътресения в близкото бъдеще. Внимавайте за тона си, защото докато сте бременна не е изключено той да стане доста по-хаплив.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,457 преглеждания

Comments are closed.