• No categories

Собственоръчно приготвените от децата подаръци ще зарадват госпожите повече от всичко друго

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

gift-ideas-for-teacherОще една учебна година завършва и много родители се питат какво да подарят на учителите, в знак на уважение и почит към усилията им.

Със следващите няколко идеи може да отговорите на въпроса: „Какво да подарим на госпожата?“, а най-хубавото в тях е, че те всички са подаръци, които децата могат да сътворят сами със собствените си ръце и фантазия.

Най-често децата казват своето „Благодаря!“ на своите учители с цветя. Можете да купите от цветната борса различни видове и да ги аранжирате по нестандартен начин в декорирана кофа, голяма саксия или стъклен буркан.

Подаръкът може да е и предмет със сантиментална стойност, който детето да е изработило с подръчни средство и със собствени усилия – подскачащо топче, с което хлапето ви редовно е изнервяло учителя си, комплект за рисуване, хартиени фигурки или интересно декорирани шишета и буркани, вместо скъпи вази и пепелници.

До тези идеи можете са наредите и апликирани чаши за съхранение на моливи или поставки за тях.

Благодарността си към учителката, децата могат да изразят по много начини.

Като например: да направят домашни бисквити и да ги поставят в направена от тях картонена кутия. Подобен на този и е изработването на домашни сурови бонбони, като кутията за тях децата могат да украсят сами.

Ако знаете, че учителят живее в къща и има двор, можете да му приготвите подарък, които ще му е от полза за градината.

Принадлежностите за риболов също са много удачни и децата могат свободно да фантазират при създаването на въдичарски аксесоари, разбира се, под вещото ръководство на своите родители.

teacher appreciation gift ideas for kids to help make f (2)

www.growingajeweledrose.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,374 преглеждания

Comments are closed.