• No categories

Слънчево предизвикателство с 3000 крачки в парка

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3000-krachki-v-parka.1

 

 

На 10 юни Академия за родители организира най-дългата разходка в Южния парк в София. В него могат да се включат

майки, татковци и техните деца в коремчета, колички, слингове, на тротинетки, колелета или пеш, да се включат в Голямото лятно бутане. За всички участници ще има още 49 предизвикателства, които цялото семейство да преживее заедно навън през следващите месеци. Участието в Голямото лятно бутане е безплатно, но при предварителна регистрация всяко семейство ще получи подарък на финала.

Ежедневното ходене пеш, със и без повод, без значение с каква скорост и каква цел, е лесен и приятен начин да подобрим здравето си и да променим мрачните прогнози – в момента българските деца са на пето място в Европа по затлъстяване, на първо по тютюнопушене, употреба на алкохол и часове прекарани пред компютъра. Справянето с тези проблеми зависи на първо място от родителите.

Инициативата се провежда в партньорство с 5kmRun и с подкрепата на NN България, Chicco, Devin и Weleda.

ПРОГРАМА:

10.00 – 10.30 часа:
Регистрация – на площадката с гълъбите (карта)

10.30 часа:
Начало 

11.30 часа:
Очакван финал

Какво друго ще се случи?

На 10 юни от 9.00 часа ще се състои и ежегодното благотворително бягане на  5kmrun – събраните средства ще бъдат предоставени за закупуване на специализирана медицинска техника за детското отделение и неонатологията към Университетската болница „Света Марина”, гр. Варна – апаратурата ще даде възможност за лечение на деца в тежко състояние. Всеки може да направи дарение на място.

Можете да направите своята регистрация тук.
Новини за събитието можете да получавате от фейсбук страницата на събитието.
FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,049 преглеждания

Comments are closed.