• Няма категории

Семейни игри за студените дни: Катан – тактика, късмет и усет

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

CATAN-Brand

Автор на забавната семейна игра CATAN е Клаус Тойбер. През 2000 г. е обявена за игра на столетието.

CATAN учи как се водят успешни преговори, благодарение на добрата комбинация от тактика, късмет и усет. За нея онези, които я играят повече от 20 години, казват, че е безкрайна магия, която завладява и въодушевява съзнанието.

Когато навън е студено, мрачно и дъждовно и се чудите как да укротите децата у дома, да се впуснете в голямото приключение на CATAN е не само любопитно, но е и голямо предизвикателство, както за децата, така и за родителите.

С CATAN можете да се потопите в един невероятен и фантастичен свят, в който да се превърнете в могъщ владетел. Владетел, който с верните си последователи да поеме към опасни приключения по „Нови брегове”, можете да се заселите на „Четирите острова” или да изследвате „Океания”, а след това да пресечете „Пустинния остров” и стигайки до „Изгубените предци” да развъртите търговия на „Острова на коприната”. Звучи вълнуващо, нали?

Първите заселници на CATAN са безстрашни мореплаватели, те са  хора от различни племена, които основават селища, добиват ресурси, строят улици. Селищата след време прерастват в градове. Но борбата за надмощие винаги дебне наблизо…

Играта CATAN учи деца и възрастни да създават свои собствени сценарии, постепенно, стъпка по стъпка, но със свободата на собственото въображение и безгранична фантазия. Най-ценното в нея е разнообразието. Всяка ситуация е уникална и неповторима, а вариантите и възможностите за експерименти – безкрайни.

CATAN не е просто игра, тя удивително наподобява истинския живот – трудно предвидима, но затова неповторима!

Препоръчваме да започнете с базовата игра, можете да си я поръчате лесно и бързо ТУК :)

CATAN

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Втора стъпка

Етикети:

1,294 преглеждания

Comments are closed.