• No categories

Томболи, дегустации, вкусни изненади и награди на СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

На 9 юни в 10 ч. отваря врати ФЕСТИВАЛ НА СЛАДКИТЕ И ТЕСТЕНИ ИЗКУШЕНИЯ. Мястото е изложбената зала в ЦУМ (вход откъм Централна баня). Фестивалът е посветен на всички любители на сладките изкушения.

Всеки посетител ще получи на входа шоколадов комплимент, специално предоставен от Ивма 90 – Стара Загора.

Участниците в изложението са приготвили изненади за всеки посетител. Ето някои от тях:

Elizabeth luxury chocolate организира томбола – в рамките на София Десерт Фест, всеки закупил бонбониера от щанда на фирмата, независимо каква, получава златен номер. В последния ден от феста ще бъде изтеглен печеливш, който ще получи бонбониера “Роял сет”.

Modica Artisan Chocolates на 10 и 11 юни от 13 часа ще предостави на посетителите на София Десерт Фест дегустации на бонбони и шоколади от своя асортимент.

Tomy Cake обявява на своя щанд “happy hours” всеки ден от 12.00 до 14.00 и от 18.00 до 19.00 с безплатна дегустация на десерти; за целия период десертите ще се продават с отстъпка; фирмата е предвидила и томбола с награди.

На щанда на Бизнес Къща ООД, посетителите ще могат да си направят диагностика с биоскенер – квантов анализатор – над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, мускулна маса, кръвна захар, костна плътност, функции на органи като сърце, черен дроб и др. Уредът отчита ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. На всеки час, фирмата ще предлага по една безплатна диагностика! През останалото време диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението.

София десерт фест подкрепя кампанията “ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО”

Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения предоставят щанд за каузата за събиране на средства за Бобчо! Заповядайте на благотворителния щанд, където освен сладкиши и вкусотийки ще можете да закупите и други атрактивни подаръчета и по този начин да дарите надежда на малкото слънце и да дадете шанс да се лекува! Допълнителна информация за кампанията за Бобчо, както и други начини да помогнете, можете да видите във Фейсбук.

Организатор на събитието е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване.

Изложението продължава до 11 юни включително. Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.

Пълна информация за фестивала, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта SofiaDessertFest

shoco-fest

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,547 преглеждания

Comments are closed.