“С книга от първия ден”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ribka_400_500На първи декември издателство „Рибка“ даде старт на своята кампания за насърчаване на ранното детско четене – „С книга от първия ден“. В три последователни месеца новородените бебета в няколко столични болници ще получават книга подарък от издателство „Рибка“.

Кампанията е прецедент за България. Обичайно е родилките да получават мостри с козметика, памперси и други продукти, свързани с отглеждането на бебето. Но грижата за детето включва и четене на книги, заявяват от издателство „Рибка“. Затова през следващите няколко месеца редом с обичайните продукти, родилките ще получават и красива детска книга. Издателство „Рибка“ е известно със своите прелестни съвременни издания, които се открояват с интересни теми и великолепни  илюстрации. Едно от най-обичаните и популярни детски издателства в България, събрало в каталога си абсолютни бестселъри.

Издателите са убедени, че четящите деца са по-щастливи деца. Безброй много са ползите от четенето – по-добра грамотност, обща култура, креативно мислене и много други. Затова е важно книгата да присъства в живота на детето от най-ранна възраст. И не, никога не е прекалено рано да запознаем детето с книгата. Нека започнем от първия ден!, казват от „Рибка“.

Кампанията „С книга от първия ден“ започва в МБАЛ “Надежда”! Всяко бебче, родено при тях в периода 01.12-31.12.2021 г., ще получи подарък – книга от издателство „Рибка“. С пожелание да расте живо, здраво, щастливо и любознателно!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Новини

19,640 преглеждания

Comments are closed.