Rescue капките на д-р Бах – при вътрешно напрежение, паника и страх

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

фбЗа 80-годишната си история RESCUE® REMEDY е помогнал на милиони хора по света да се справят в ситуации на стрес и паника и да живеят живота, за който са мечтали и който заслужават.

Какво представлява RESCUE® REMEDY?

Това е универсалната комбинация от 5 цветни есенции, създадена от откривателя на цветотерапията – английския лекар Едуард Бах. Наричат я 39-тото цвете от системата на д-р Бах, независимо, че става дума за комбинация. Основното предимство е в нейната универсалност, е в способността ѝ да действа на всеки човек в нужда, независимо от конкретния повод, възраст, пол или други фактори на средата.

В какви случаи можем да приемем спасителните капки RESCUE® REMEDY?

  • При проблеми, които ви карат да чувствате вътрешно напрежение – това може да бъде неразбирателство на работното място или у дома; може да се дължи на очакване на нещо вълнуващо или плашещо – първа любовна среща или трудна делова среща; сватба, раждане или грижа за тежко болен човек.
  • При проблеми, които лесно ви карат да изпадате в паника – невъзможност да се справите със задачите си, да спазите определен срок; неочаквани новини; върху вас се оказва много силен натиск – трябва да отговорите на изключително високи очаквания; предстои ви важен изпит или посещение при лекар; страхувате се от пътуване със самолет и др.
  • При проблеми, които ви карат да сте хиперреактивни - лесно си изпускате нервите, струва ви се, че всичко се случва прекалено бавно; нетолерантен сте към околните и това ви натоварва емоционално; не довеждате нещата до край; реагирате пресилено на определени ситуации и едва в последствие си давате сметка, че всъщност събитията не са били толкова драматични; проявявате нетърпение в отношенията с партньора, децата или родителите, колегите и т.н.
  • При проблеми, свързани с желание за бягство от реалността – отказвате да приемете определени промени в живота си – раздяла, развод; не успявате да се концентрирате; не реагирате адекватно на различни периоди в живота като например пубертет, бременност, раждане, майчинство, менопауза, криза на средната възраст.
  • При проблеми, които водят до шокова реакция – внезапна загуба на близък; природно бедствие; уволнение; силен страх; загуба на съзнание; склонност към реакции от типа „пълно вцепенение“, „причерняване“ или „загуба на съзнание“.

(Платена публикация)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Здраве

16,430 преглеждания

Comments are closed.