Първият ортопедичен стол, произведен изцяло в България

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

stoleto_600_656

Семейна компания създава коленен стол за активно седене, произведен от бук и рециклирани материали

 

Моделът е подходящ както за възрастни, така и за деца, и юноши. Един продукт за всички, загрижени за своето здраве и за здравето на децата си, препоръчан от специалисти в областта. А добавената стойност е, че постоянното движение спомага за изгарянето на до 320 калории на ден.
stoleto_350Използвайки този стол, кинетичната активност в горните мускули спомага за намаляване на напрежението и предотвратява главоболието, причинено от схващане на мускулите на врата и главата, а естествено постигнатата правилна извивка на гръбначния стълб, спира болките в кръста, намалява възможността за развитие на по-сериозни състояния като дискови протрузии, хернии и други. Свободната позиция на торса и постоянната нужда от балансиране тренират и укрепват мускулите на тялото и намаляват склонността към прегърбване.

Тъй като дизайна на стола стимулира движението по време на седенето, кръвообращението в краката се подобрява, както и движението на лимфата по време на седеж. Тежестта и подуването, характерни за статичното седене намаляват, а по-доброто снабдяване с кислород и свободата на движение водят до подобрена концентрация, благодарение на факта, че натоварването се поема от предната част на пищялите, не от колената и ходилата.

Ергономичният стол е иновативно решение за всеки, който предпочита да седи здравословно, защото:

♥ Освобождава белите дробове и спомага за по-дълбоко дишане.
♥ Подобрява координацията и равновесието
♥ Възпрепятства възможността за развитие на застойни явления в малкия таз и появата на хемороиди
♥ Намалява вредните натоварвания в долната част на гърба
♥ Редуцира до минимум предпоставките за развитие на редица гръбначни изкривявания при децата (сколиози, кифотични деформации и др.)

Особено необходим за деца и ученици, офис работници по време на дългите часове на масата, хоумофис и дистанционни обучения.

stoleto_kids_600_750

 Всеки стол се изработва по индивидуална поръчка, направете запитване ТУК

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

16,145 преглеждания

Comments are closed.